Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Chris Brown is bang te zullen worden vermoord!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


12.06.2009

Amerikaanse kranten zoals de Chicago Sun berichten vandaag over Chris Brown die slachtoffer is van serieuze bedreigingen! Het is voor Brown niet de eerste keer dat hij bedreigd wordt. Vlak nadat hij Rihanna had mishandeld ontving hij ook verschillende bedreigingen.

Alleen de mate van de bedreigingen is nu zo ernstig dat Brown aangifte geeft gedaan. De politie heeft een aantal rechercheurs op de zaak gezet om te onderzoeken van wie de bedreigingen afkomstig zijn! Onderzocht word of de bedreigingen afkomstig zijn van een actiegroep die opkomt voor de rechten van de vrouw. Deze actiegroep ‘Women’s Protection Action League’ heeft Brown al eerder lastig gevallen.

Ondertussen durft Chris Brown zich nog nauwelijks in het openbaar te vertonen. Wanneer hij dat wel doet laat hij zich omringen door drie bodyguards!

Chris Brown houd vol onschuldig te zijn aan de mishandeling van Rihanna,maar zegt zelf slachtoffer te zijn. Volgens hem heeft Rihanna hem als eerste aangevallen en waren de klappen die hij haar gaf puur uit zelfverdediging! Recent nam een vriendin van Brown het voor de zanger op. Zij vertelde aan de pers dat zij Chris Brown direct na het gevecht met Rihanna heeft gezien. Volgens haar had Rihanna hem aardig toegetakeld, zijn gezicht zat vol krassen!

Chris staat op 24 Juni weer voor de rechter. Dan zal ook Rihanna voor de eerste keer haar opwachting maken in de rechtbank!








Tags: chrisbrownbedreigdvermoordbedreigingenpolitieonderzoekrihannarechtbank24julir&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact