Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Overig Nieuws  
 
Bruno heeft dit weekend Amsterdam op stelten gezet!  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


21.06.2009

De meest ruige gay modejournalist Bruno heeft dit weekend Amsterdam flink op zijn kop gezet! Hij was in Amsterdam aanwezig om zijn nieuwe film Bruno te promoten. In de komedie Bruno valt Brüno talloze homofobe mensen lastig met vragen over zijn seksuele geaardheid. De film zorgde nog voor première al voor heel wat opschudding! Tijdens De MTV Awards viel Bruno uit de lucht gekleed als een engeltje. Daarbij ging zogenaamd iets mis waardoor hij met zijn blote kont op het gezicht van Eminem belande,die daarop kwaad de zaal uit liep Later bleek het doorgestoken kaart, en was het slechts een promotiestuntje voor de film.

De extroverte Oostenrijkse modejournalist, een alter ego van de Britse acteur Sacha Baron Cohen, reist momenteel door Europa om zijn speelfilm onder de aandacht te brengen. In Amsterdam voelde hij zich duidelijk in zijn nopjes! Zo opende hij op vrijdag op de wallen zijn eigen Pink Light District, waar alleen donkere gay mannen achter het raam zitten! Ook maakte hij op een jetscooter een tochtje over de Amsterdamse grachten.

Op Zaterdag mochten een groot aantal Bnérs de film alvast bekijken in Tuschinski.Een groot aantal BN'ers was aanwezig bij deze speciale voorpremière, onder wie regisseurs Jean van de Velde en Johan Nijenhuis, cabaretiers Jeroen van Koningsbrugge en Najib Amhali, rappers Brainpower en Ali B en ondergoedkoningin Marlies Dekkers.

De Film Bruno gaat op 9 Juli in premiere in de Nederlandse bioscopen!


Tags: bruno zet amsterdam op stelten weekend premiere bruno 9 jli in de bioscopen film movie


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact