Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Your Streets Summer Festival gaat Rotterdam compleet overnemen!  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


22.06.2009

ACTIE,is het codewoord tijdens 'YOUR STREETS' een lang weekend vol Clubevents, festivals en afterparty’s. Als onderdeel van de Your World Summer Events, vindt het Your Streets festival plaats van donderdag 16 t/m zondag 19 juli op diverse locaties in Rotterdam. Van Comedy tot Hiphop en van Gaming tot Mode! Lees hier waarom dit veelzijdige weekend er eentje wordt om nooit meer te vergeten!

Op vrijdag 17 juli gaat het Your Streets festival officieel van start met het succesvolle club event “Mesmarise” in de Maassilo. Een mysterieuze club night met zowel internationale en nationale top DJ’s als Bob Sinclar (FR), Steve Angelo (SWE), Real el Canario en Benny Rodrigues. Fascinerend, betoverend & hypnotiserend. Koop voor €15,- jouw ticket in de voorverkoop. Nog niet uitgefeest? Het HipHopHuis presenteert van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juli de tweede editie van het meest veelzijdige hiphopfestival; “Street Science”. Op diverse locaties in Rotterdam kun je deelnemen aan workshops, debatten en performances. De pijlers van dit festival? Muziek, dansbattles en beeldende kunst. Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning, discussie, krachtmeting en artistieke ontwikkeling. Voor meer informatie ga naar www.mesmarise.nl en www.streetscience.nl.

Op zaterdag 18 juli zullen in het Skatepark Westblaak de beste inline skaters, skateboarders, BMX-fietsers, free runners en freestyle soccer players van het land tegen elkaar strijden tijdens de voorronde van “Streetmasters”. Dit gratis evenement is er eentje om niet te missen! Daarnaast zal in dit weekend ook het “WK Skateboarden” plaatsvinden op het Leuvehoofd.

Dansgezelschap Conny Janssen Danst en kunstinstelling MAMA presenteren op 18 en 19 juli de premiere van ‘Hidden Routes’. Voorafgegaan door Nederlandse prof skaters reageren de dansers van Conny Janssen Danst op de creatieve omgang met obstakels in de stad, het vaart maken langs de hellingen, opspringen en draaien en het glijden langs de randen. ‘Hidden Routes’ eindigt bij MAMA’s showroom (Witte de Withstraat 29-31) waar de tentoonstelling 720° wordt gepresenteerd. Tijd en locatie worden via je mobiele telefoon bekend gemaakt. Voor meer informatie ga naar www.streetmasters.nl, www.showroommama.nl en www.wednesdaynightskate.nl.

Tijdens het “Comedy Arts Festival” van 16 t/m 18 juli worden er op verschillende locaties in Rotterdam stadstoeren, mobileshows, workshops, stand-up comedy shows en talentnights gegeven door voornamelijk internationale comedians en daarnaast een selectie van eigen bodem. Zin om zelf te schitteren in een show? Van maandag 13 t/m zondag 19 juli zal de Nederlandse premiere van het uit New York afkomstige gezelschap “Improv Everywhere” in Rotterdam zijn. Misschien dat je ze kent van één van de ‘events’ die ze de voorbije jaren georganiseerd hebben zoals Grand Central Frozen. Improv Everywhere zal een aantal bestaande acts speciaal voor Rotterdam opnieuw opvoeren maar ook werken aan nieuwe ‘events’. Meedoen? Meld je aan via: http://improvrotterdam.hyves.nl of voor meer informatie ga naar www.comedyartsfestival.nl

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar is “Free Gaming” op zaterdag 18 juli terug met “Free Gaming Round 2”. Hier vind je alles op het gebied van gaming en kun je direct de nieuwste spellen uittesten. Op het grootste gratis outdoor gaming festival kun je de nieuwste speelbare games, previews, optredens, competities, (game)art, workshops en live game actie beleven. “Free Gaming” start om 12:00 uur - met een ludieke openingsactie op en rondom het Schouwburgplein en duurt tot 23:00 uur. In de “World BBoy Classic 2009” nemen breakdancers het tegen elkaar op in een internationale battle. Locatie: WATT. 5 Minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal en je bevindt je op zondag 19 juli in de absolute wereldtop op het gebied van B-Boying. Acht superduo’s strijden in de finale tegen acht amateurduo’s. De voorrondes van deze spectaculaire battle zijn gratis te volgen op het Schouwburgplein. Tenslotte is er voor modeliefhebbers onder ons op zondag 19 juli gratis toegang tot “Fashion Village” op het Schouwburgplein. “Fashion Village” wordt overspoeld met kleding van verschillende bekende modelabels zoals onder andere; Ecko Unlimited, Zoo York, Venour en Your Cup of T. Ook zijn er modeshows van jong en aanstormend talent! Voor meer informatie ga naar www.free-gaming.nl, www.worldbboyclassic.com en www.fashionvillage.hyves.nl.

Het programma van YOUR WORLD Summer Events op je mobiel. YOUR WORLD Summer Events en zo dus ook het volledige Your Streets programma zijn te volgen op je eigen mobiele telefoon! Alle info beschikbaar en je kan zelfs je vrienden laten weten waar je bent!

Het adres waarop je dit alles vindt: m.your09.nl - YOUR WORLD toegankelijk via je eigen mobiel!
Tags: your streets summer festival rotterdam 16 19 juli 2009


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact