Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Rihanna en Chris vandaag tegen over elkaar in rechtbank!  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


22.06.2009

Vandaag (maandag 22 juni) zal Rihanna in de rechtbank verschijnen om te getuigen tegen haar ex vriend Chris Brown. In de rechtszaak tegen hem word hij wordt aangeklaagd wegens mishandeling van zijn ex. De zangeres ziet er als een berg tegenop en heeft absoluut geen zin om de hele gebeurtenis weer op te moeten rakelen. Ze zal echter wel moeten, want zonder haar getuigenis gaat Chris vrijuit. Wanneer hij wel veroordeeld wordt, kan hij zo’n vijf jaar celstraf verwachten.

Rihanna’s getuigenis in de zaak van Chris Brown zal toch niet op televisie te zien zijn. De rechtbank in Los Angeles staat tijdens de zitting geen camera’s toe; deze zijn ten strengste verboden. De rechter Patricia Schnegg geeft hier geen speciale reden voor. Wel mag er een schetser bij de zaak aanwezig zijn, die het schouwspel al tekenend op papier kan zetten, maar dat is normaal als er geen camera's aanwezig mogen zijn.

Chris Brown en Rihanna kregen 8 februari j.l. ruzie in de auto. Chris kon op een gegeven moment zijn handjes niet meer thuishouden en sloeg Rihanna bont en blauw - de foto's van een mishandelde Rihanna waren op Internet te zien. Vandaag moet hij voorkomen en zal besloten worden wat er verder met hem gaat gebeuren. Er kan vandaag zelfs al een uitspraak van de rechter komen.

Maar toch word er rekening mee gehouden dat er nog een zitting zal komen voordat de rechter uitspraak zal doen. De advocaat van Brown vroeg eerder deze week om uitstel van de voor vandaag geplande zitting. Dit verzoek werd door de rechter afgewezen.Tags: rihanna getuigt tegen chris vandaag 22 juni uitspraak rechtzaak r&b rap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact