Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Jeremih breekt wereldwijd door met debuutsingle Birthday Sex!  
[© 2021 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


24.06.2009

De nieuwste sensatie van platenlabel Def Jam is r&b zanger Jeremih Felton die met zijn debuutsingle 'Birthday Sex' zijn wereldwijde doorbraak maakt. De single staat inmiddels al op nr.4 in de Amerikaanse 'Billboard Chart', en ook bij de bovenste 10 in de Nederlandse 'Urban Top 100'chart.

De artiest komt uit een goede familie en moest eerst zijn studie aan de Universiteit afronden voordat hij de muziek in mocht van zijn ouders. Maar het was hun toch wel duidelijk dat zijn hart bij de muziek lag. Al op 3 jarige leeftijd begon hij met het spelen op instrumenten. Op jonge leeftijd had hij zichzelf al leren drummen, piano en saxofoon spelen.

Maar later bleek zingen toch meer zijn ding te zijn. Dit ontdekte hij dankzij zijn neef Willie Taylor,die een van de leden van r&b groep Day26 is. Willie introduceerde Jeremih bij Def Jam platenbaas L.A.Reid. Deze was na slechts 5 minuten auditie van Jeremih te hebben aangehoord al overtuigd van zijn kwaliteiten. Hij mocht hierop direct zijn handtekening zetten onder een platencontract.

Dat L.A Reid een goed oog voor talent heeft blijkt uit het feit dat Jeremih met zijn debuutsingle gelijk een Top 10 hit weet te scoren! De tweede single 'Imma Star' (Everywhere We Are) ging deze week in première op Reflex FM! Momenteel werkt Jeremih aan zijn debuutalbum dat eind van de zomer moet uitkomen op Def Jam.
Tags: jeremih breekt wereldwijd door met debuut single birthday sex r&b def jam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2021 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact