Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Flo-Rida, Zwart Licht en Gio op 5 jarig bestaan 1st Priorrity!  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


26.06.2009

Na 5 jaren van organiseren, grote en kleine producties, in Nederland en in de rest van Europa vinden de organisatoren van 1stPriority Entertainment het tijd om dit op een feestelijke manier te vieren met een mini concert van Flo-Rida en optredens van Dj’s en HipHop acts van Nederlandse bodem als Gio en Zwart Licht.

Op vrijdag 10 juli zal 1stPriority hun 5-jarig bestaan vieren in 'The Sand' in Amsterdam, met als special guest niemand minder dan 'Flo Rida'die al zijn grote hits ten gehore zal brengen!

Om dit 5-jarig bestaan te vieren zullen de eerste 1000 kaarten alleén online te verkrijgen zijn voor maar € 5,-. Via de website van Ticketservice kan je als eén van de eerste 1000 bezoekers een kaartje bemachtigen.
Alsof deze prijs nog niet gek genoeg voor woorden is, zal op deze avond, de man die alle vrouwen de heupen kan laten schudden op zijn hits Low, Right Round en zijn laatste hit Sugar, Flo Rida, een show geven met al zijn Top-40 hits ter ere van het 5-jarig bestaan van 1stPriority.
Flo Rida is dan wel de special guest op deze avond maar hij zal ondersteund worden door onze eigen talenten. We hebben het hier over: Gio, Phatt, Zwart licht,QF, hosted by Ambush & O-Dogg, Dj’s Real El Canario, Styles, Master Lee, Cosmic, Dash, Mba, Funkstarr, Gilton Franklin, Dyna en more.

1stPriority presents 5-jarig bestaan met special guest Flo Rida
10 juli 2009 The Sand, Amsterdam
Vvk: € 15,-
Viptickets: € 50,-
Viptafels via info@thevipagency.nl of vip@1stpriority.nl
Tijd: 22.00 – 05.00 uur

Check de win kaarten button op deze site om kans te maken op vrijkaarten!


Tags: flo-rida 10 juli the sand amsterdam vrijkaarten concert r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact