Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Charles Kwasi (2Real) brengt je zijn zomerhit Voel Me Blij!!!  
[© 2021 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


29.06.2009

Charles Kwasi is een uit Amsterdam afkomstige rapper die je ook kent onder de naam 2Real. De rapper was vorig jaar veel te horen op Reflex FM met zijn vorige single Is Er een God. De man is terug met een nieuwe single 'Voel Me Blij', die nu al genomineerd is voor de zomerhit van 2009! De single heeft een echte feel good flavour, die hoort bij dit mooie weer!

"Dit is één van die dagen die je nooit vergeet. ik werd wakker met een dikke smile on my face, ik draai me om, ik lig alleen, maar ik voel me compleet. Na het douchen en ontbijt had ik het nog steeds", Rapt Charles Kwasi op 'Voel Me Blij'! Het refrein word gezongen door het jonge talent Janes waarvan we binnenkort zeker ook meer zullen gaan horen! De zomerhit van Charles Kwasi –Voel Me Blij is via iTunes en Legal Download verkrijgbaar! Maarookvia de website www.elijahrecords.biz.

In deze tijden met crisis en recessie hebben mensen behoefte daaraan te ontsnappen zegt Charles Kwasi. Donkere wolken trekken samen aan de horizon maar vandaag voelen we ons goed en zijn we blij met de mensen die we lief hebben. Het wordt een mooie zomer, en zijn blije gevoel laat Charles Kwasi zich door niemand afnemen. Die houding werkt aanstekelijk en is hetgeen we nodig hebben in deze tijd!

Bij de deze zomerhit hoor natuurlijk ook een lekkere zomerse videoclip! Charles Kwasi zegt: "Kom maar op,Ik voel me blij"Single : Voel Me Blij
Artiest : Charles Kwasi
Label : Elijah Records
Tekstdichter : C. Kwasi
Componist : Renaldo van Tuil

Verkrijgbaar via iTunes en Legal Download.
Volg Charles Kwasi op:

Hyves : www.charleskwasi.hyves.nl
Facebook : Charles Kwasi
Twitter : Twitter.com/charleskwasi
Myspace : Myspace.com/charleskwasi


Label: http://www.elijahrecords.biz/

Tags: charles kwasi 2real single zomerhit voel me blij rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2021 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact