Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Michael Jackson's afscheid wordt best bekeken tv moment ooit!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


07.07.2009

De afscheidsceremonie voor de The King Of Pop, Michael Jackson kan vandaag misschien wel de best bekeken televisie uitzending ooit gaan worden! Volgens de Amerikaanse televisiezender CNN rekenen de organisatoren van de herdenkingsplechtigheid van de King of Pop erop dat honderden miljoenen mensen wereldwijd gekluisterd zijn aan de televisie. Er zijn optredens Van Mariah Carey,Usher, en Stevie Wonder! Eerst werd gezegd dat Jackson voorafgaand aan de ceremonie begraven zou worden. Nu gaan er geruchten dat de kist met Jackson in het Staples Center aanwezig zal zijn!

Michael Jackson zal na afloop van de ceremonie naar zijn laatste rustplaats worden gebracht. In zijn met bladgoud belegde kist terwaarde van 28.000 dollar. Het afscheid van Jackson in het Staples Center in Los Angeles start morgen om 19.00 uur (Nederlandse tijd) en duurt zo’n negentig minuten. Gezien de lange line-up word verwacht dat dit flink kan uitlopen. De Jackson-familie heeft alle tv-zenders wereldwijd een kosteloze live-uitzending aangeboden. Bovendien wordt de plechtigheid ook live op het internet uitgezonden.

Het aantal televisiekijkers was bij de moord op de Amerikaanse president John F. Kennedy in 1963 het hoogst. Ook bij de eerste bemande maanlanding in 1969 kluisterde honderden miljoenen mensen aan de televisie! De BBC schat dat zo'n 2,5 miljard mensen morgen de begrafenis van Michael Jackson gaan volgen via tv of internet.

Ruim 17.500 fans van Michael Jackson mogen de ceremonie mee te maken in het Staples Center in LA en in het nabijgelegen Nokia Theatre. Meer dan 1,6 miljoen mensen schreven zich op het Internet in voor een (gratis) ticket.
De Amerikaanse stad Los Angeles zit de komende 24 uur met de handen in het haar door de verwachte komst van hordes Michael Jackson-fans die geen kaarten hebben maar toch in de buurt aanwezig willen zijn. Ongeveer 1400 agenten zijn gevraagd om als vrijwilligers bij te springen!








Tags: michael jacksonafscheidsceremoniebestbekekentelevisiemomentooitbegrafenislosangeleskingofpoppopr&b


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact