Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Kom vandaag naar het gratis I Love Hiphop Festival!!!!!!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


12.07.2009

Heb je nog geen plannen vandaag? Kom dan naar het grootste GRATIS toegankelijke Hiphop festival van Nederland! In Den-Haag is vanmiddag rond 12.00 het gratis 'I Love Hiphop' festival geopend! De stad Den-Haag trilt tot vanavond 23.00 op haar grondvesten vanwege de keihard beukende Hiphop beats die vanaf het festivalterrein aan de Binckhorstlaan 36 de lucht in worden geblazen!

De Amerikaanse rapformatie Delinquent Habits, rapper en producer Black Milk en MC Jiggy Djé zijn enkele artiesten die tijdens de eerste editie van het festival 'I Love Hip Hop' optreden.

Maar er is meer! Ook pakt het “I Love Hip Hop Festival” flink uit met internationale graffitti artiesten. De organisatie pakt het graffiti event gelijk extra groot aan met graffiti artiesten uit Polen, Engeland, Frankrijk, Spanje, Brazilië en Nederland. Zij kunnen zich zondagmiddag vanaf 12.00 uur gaan uitleven op het festivalterrein waar zij 2 grote muren, een SRV-bus en een mobiele graffiti wand tot hun beschikking hebben. Voor het eerst heeft de organisatie een muur geserveerd speciaal voor jonge talenten uit de regio Haaglanden. Zij krijgen hier de kans om, in het bijzijn van internationale topschrijvers, hun skills te tonen!!

En dat het weer vandaag wat minder is mag geen reden zijn om thuis te blijven! De super dikke optredens van Nederlandse hiphopacts als M.O. & Brakko, Mekki & Kingsize, Zwart Licht en Jiggy wil jij toch niet missen??? En het gratis toegankelijke festival dat nog tot vanavond 23.00 doorgaat word afgesloten door de Amerikaanse topact Delinquent Habits!!! Dit mag je niet missen








Tags: vandaagzondagilovehiphopfestivalgratisentreebinckhorstlaanden-haagraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact