Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Laatste week kans op vrijkaarten voor Collie Buddz!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


13.07.2009

Dit is de laatste week dat je kans maakt op vrijkaarten voor het concert van Collie Buddz 25 Augustus in Watt,Rotterdam! Doe dus snel mee met de win-actie voor het te laat is!

Collie Buddz is een jonge reggae/dancehall sensatie die recht van de Bermuda-eilanden is overgewaaid! Collie is geinspireerd door artiesten als Buju Banton, Bounty Killer en Beenie Man en heeft de perfecte balans tussen reggaeritmes en hiphop rhymes weten te vinden. De in Amerika geboren artiest brak wereldwijd door met de hitsingle 'Come around' van zijn titelloze debuut album uit 2007.In het reggaemilieu bleef dit niet onopgemerkt, en al snel was hij te gast in Groot-Brittannië, Japan, Canada en Jamaica. In dat jaar stond hij op bijna alle reggaefestivals waaronder het grote Summerjam.

Nu komt hij dus opnieuw naar Nederland voor een concert in Watt,Rotterdam waarbij de veelbelovende band 'The New Kingston Band' hem zal begeleiden. En jij maakt kans op vrijkaarten voor dit superconcert bij Reflex FM!

Wil je kans maken op vrijkaarten voor dit concert? SMS Reflex spatie,je naam en achternaam,en naam en achternaam van degene met wie je wil gaan naar 3663!

Tickets zijn ook verkrijgbaar bij de 400 Primera winkels die Nederland telt en in Rotterdam bij Plato, Velvet Music en Reggae Holland. Tickets kosten in de voorverkoop 20 euro (ex servicekosten), aan de deur 22,50.









Tags: laatstekansopvrijkaartencolliebuddz25augustuswattrotterdamconcertdancehallreggear&brap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact