Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
The Game staat morgen op het podium in Paradiso,Amsterdam!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


22.07.2009

Jayceon Terrell Taylor beter bekend als The Game geeft morgen (23 juli) een concert in Paradiso,Amsterdam! The Game is een van de beruchtste gansta rappers van deze tijd en staat bekend om zijn vele ruzies met vooral collega-rappers als 50 Cent, en meest recent met Jay-Z. De rapper is momenteel op tournee, waarbij al de nodige incidenten plaatsvonden.

De Engelse politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van de mishandeling van een jongeman tijdens een concert van The Game. Tijdens het concert van The Game in Liverpool (15 juli) sprong een jongen op het podium om een foto te maken van zijn idool. Een bodyguard van de rapper sloeg de jongen vervolgens helemaal in elkaar. De jongen raakte zwaargewond, en liep onder andere een gebroken kaak op!

Daarvoor kwam de tournee ook al al negatief in het nieuws toen de politie van Nieuw-Zeeland liet weten dat de rapper daar liever niet welkom was. De politie was in uiterste paraatheid, en had grote ongeregeldheden verwacht rond,en tijdens het concert. Die ongeregeldheden blijven uit,en de sfeer was gemoedelijk.

Het concert van morgen in Paradiso,Amsterdam dat om 20.30 begint is niet uitverkocht. Er zijn dus gewoon kaarten aan de deur verkrijgbaar. The Game heeft momenteel een hit met 'Better On The Other Side' dat een eerbetoon is aan Michael Jackson!







Tags: the game morgen23 juli2009innederlandconcertparadisoamsterdamraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact