Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Rihanna en Chris Brown zijn weer terug bijelkaar!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


28.07.2009

Rihanna en Chris Brown zijn weer bij elkaar en hebben samen een romantisch weekend doorgebracht in een hotel in New York! Het lijkt erop of Rihanna het excuus van Chris Brown dat hij vorige week op zijn website plaatste heeft geaccepteerd. De twee verbleven in het exclusieve Manhattan’s 'Trump International' Hotel en hadden om niet op te vallen twee aparte kamers geboekt! Ook verlieten zij apart van elkaar het hotel om de pers die door hotel personeel was getipt niet de gelegenheid te geven hun samen op de foto te zetten.

Naar nu blijkt heeft Rihanna haar vriend en mentor Jay-Z om advies gevraagd, en verteld over haar gevoelens voor Brown. Jay-Z vloog samen met Jay-Z naar de Engelse hoofdstad Londen. Daar bespraken ze niet alleen de kwestie, maar maakten ze ook veel lol in een Londense nachtclub. Vermoedelijk heeft Jay-Z haar het advies te geven te gaan voor wat haar eigen gevoel haar ingeeft. Rihanna blijkt kennelijk toch nog grote gevoelens voor Brown te hebben ondanks wat hij haar heeft aangedaan.

Brown verkocht de zangeres in februari een flink pak slaag, waarna hij werd aangeklaagd. Hij pleitte schuldig voor de rechtbank, en kwam weg met een taakstraf! Ook kreeg hij een verbod opgelegd zich in de buurt van de zangeres te begeven. Maar dit lijkt hem niet te deren want meerdere getuigen hebben het stel samen gezien in het gebouw.

Volgens de advocaat van Chris Brown mogen de twee elkaar ondanks het verbod gewoon zien. Dit kan overigens wel alleen als Rihanna dit zelf wil! Het romantische weekend met Rihanna heeft dus geen enkele invloed op zijn voorwaardelijke gevangenisstraf. Overigens wil zijn advocaat niet bevestigen,nog ontkennen dat de twee weer samen zijn.








Tags: rihannaenchrisbrownweerbijelkaarromantischweekendhoteltrumpnewyorkr&brap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact