Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Jeremih's gelijknamige debuutalbum eindelijk in de winkel!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


01.08.2009

De nieuwste sensatie van platenlabel Def Jam is r&b zanger Jeremih Felton die met zijn debuutsingle 'Birthday Sex' zijn wereldwijde doorbraak maakte. De single bracht het tot nr.4 in de Amerikaanse 'Billboard Chart', en ook bij de bovenste 10 in de Nederlandse 'Urban Top 100'chart. Deze week is zijn debuutalbum Jeremih uitgekomen waarvan verwacht word dat dit een behoorlijk verkoopsucces gaat worden! Het is een echt lady's album met mierzoete ballads, maar ook enkele up-tempo tracks!

Jeremih komt uit een goede familie en moest eerst zijn studie aan de Universiteit afronden voordat hij de muziek in mocht van zijn ouders. Maar het was hun toch wel duidelijk dat zijn hart bij de muziek lag. Al op 3 jarige leeftijd begon hij met het spelen op instrumenten. Op jonge leeftijd had hij zichzelf al leren drummen, en piano en saxofoon spelen.

Maar later bleek zingen toch meer zijn ding te zijn. Dit ontdekte hij dankzij zijn neef Willie Taylor,die een van de leden van r&b groep Day26 is. Willie introduceerde Jeremih bij Def Jam platenbaas L.A.Reid. Deze was na slechts 5 minuten auditie van Jeremih te hebben aangehoord al overtuigd van zijn kwaliteiten. Hij mocht hierop direct zijn handtekening zetten onder een platencontract.

Dat L.A Reid een goed oog voor talent heeft blijkt uit het feit dat Jeremih met zijn debuutsingle gelijk een Top 10 hit wist te scoren. Ook zijn tweede single 'Imma Star' (Everywhere We Are) doet het erg goed!








Tags: jeremihdebuutalbumjeremihinstoreindewinkelimmastarbirtdayseyr&braphiphopdefjam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact