Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win kaarten voor Keith Sweat in Escape,Amsterdam!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


20.08.2009

Na een lange tijd op de achtergrond van de muziekbusiness actief te zijn geweest heeft Keith Sweat besloten om zijn Europese fans weer op de oude wijze te gaan entertainen. Op maandag 28 september zal Keith Sweat in de Escape in Amsterdam het publiek weer mee terug nemen naar die goeie ouwe tijd van de smooth en romantic R&B uit de jaren ’90.

Ooit begon Keith zijn carrière als zanger, in de clubs van New York. Nadat hij in 1987 een platendeal wist binnen te halen bij Elektra Records leek het hem allemaal voor de wind te gaan. In datzelfde jaar nog, bracht hij zijn debuutalbum Make It Last Forever uit. Na twee top 10 hits bracht hij in 1990 zijn tweede album I’ll Give All My Love To You uit waarmee hij wereldwijd twee nummer 1 hits scoorde.

In de wereld van de 90’s R&B Slowjams is Keith Sweat een van de pioniers die ervoor heeft gezorgd dat menig R&B liefhebber zijn muziek als “Love Making and Heart Healing” heeft bekroond. Met zes nummer 1 hits en zes platina albums in 9 jaar heeft de Nobody en Twisted zanger de R&B scene meer dan genoeg memorabele nummers gegeven om dit in anno 2009 nog eenmaal met zijn live band exclusief ten gehore te brengen.

Er zullen voor het concert van Keith Sweat op maandag 28 september in de Escape in Amsterdam ook enkele viptafels te koop zijn zodat de echte fans de 90’s Feel van dichtbij zullen kunnen meemaken.

1stPriority presents Keith Sweat + live band
28 September 2009 Escape, Amsterdam
Vvk: € 30,- (exclusief servicekosten)
Vip: € 50 (exclusief servicekosten)
Deuren open: 20.30 uur
Aanvang: 21.00 uur

Bij Reflex FM maak je kans op vrijkaarten voor dit superconcert! SMS: Reflex spatie Keith Sweat,en je naam en achternaam en naam en achternaam van degene met wie je wil gaan naar 3663!!!







Tags: keithsweatwinkaartenconcert28septemberescapeamsterdamr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact