Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win kaarten voor Amsterdam Reggae Festival in HMH!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


11.09.2009

Het is al een paar maanden geleden dat concertorganisatie 1stPriority aankondigde dat op 31 oktober 2009 het allereerste 'Amsterdam Reggae Festival' zou plaatsvinden in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Eerder werd al een deel van de line up aangekondigd en nu is het dan eindelijk definitief welke artiesten zich hierbij hebben aangesloten.

*Shabba Ranks
Terug in de tijd met de klassieker uit de Dancehall/Ragga scene, Shabba Ranks, de eerste dancehall artiest ooit, die een Grammy Award wist te bemachtigen. Mr.Loverman was in de vroege jaren ‘90 wereldwijd de populairste Dancehall artiest en heeft hits gescoord met artiesten zoals Maxi Priest, Johnny Gill en KRS-One. Hoewel het al ruim tien jaar geleden is dat hij zijn laatste album uitbracht zullen zijn fans tijdens Amsterdam Reggae, weer meegnomen worden naar die tijd toen hits als Ting a Ling en House Call niet uit de clubs weg te denken waren.

* Jah Cure
Een van de grootste reggaeartiesten van dit moment: Jah Cure heeft na zijn jarenlange gevangen schap genoeg inspiratie kunnen opdoen om het te kunnen schoppen tot waar hij nu is. Na het uitbrengen van zijn eerste album ‘True Reflections…..A new Beginning ‘ waarop hij samenwerkte met grootheden zoals Sean Paul, Busta Rhymes, Enrique Iglesias en Lil Wayne, heeft The New Priest of Reggae bewezen dat hij deze naam zeker waardig is.

*Tanya Stephens
Tanya Stephens, de enige vrouwelijke headliner van dit festival zal laten horen waarom zij eén van de meest invloedrijke vrouwelijke reaggae artiesten is die sinds de jaren ’90 actief is. We kennen de sexy artieste allemaal van haar wereldwijde hit 'It’s a Pity'.

*Duane Stephenson
Duane Stephenson is een artiest die zijn naam al snel naar top heeft doen stijgen. De From ‘August Town’ zanger is een van de vele artiesten afkomstig uit dit kleine Jamaicaanse stadje. Voordat Duane individueel doorbrak als zanger, stond hij vooral bekend als een songwriter die teksten schreef voor onder andere Morgan Herritage en JaH Cure.

* Rich Spice
Wie kent de hit Brown Skin nog? Richie Spice heeft met dit nummer op menig festival en in de clubs voor hete avonden gezorgd. Dat de Groovin my Girl zanger uit een muzikale familie komt, is te zien aan zijn oudere broers Spanner Banner en Pliers die beiden bekend zijn in de reggae scene.

*Serani
Serani is al een tijdje bekend in de Dancehall wereld en maakte in 2008 zijn statement met het nummer No Games. Deze Caribische sensatie wist in een rap van tijd de scene te overtuigen van zijn talent als zanger. Eerder zorgde Serani er samen met zijn productie team voor dat artiesten zoals Movado en Alaine in de Dancehall scene doorbraken

Het festival in de Heineken Music Hall zal niet alleen losbarsten in de grote zaal. In de bovenzaal die gehost zal worden door Kalibwoy, zullen de locale opkomende Reggae en Dancehall artiesten: Maikel X, Ayya Ites, Lyrical(Amo –Lab) en Punky Donch zorgen voor een sound van the next Generation.

De kaartverkoop voor dit festival is reeds gestart bij de bekende vvk adressen & pico store.
1stPriority presents Amsterdam Reggae Festival met o.a.: Shabba Ranks, Jah Cure, Tanya Stephens, Duane Stephenson, Richie Spice en Serani

Zaterdag 31 oktober 2009
Aanvang: 19.00 uur
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 40 (excl. servicekosten)

VIP kaarten met gegarandeerde toegang tot het eerste vak en gratis consumptiemunten inclusief zijn te koop voor 75 euro (excl. servicekosten)

Bij Reflex FM maak je kans op vrijkaarten! SMS: Reflex spatie Reggae, je naam,achternaam, en naam en achternaam van degene met wie je wil gaan naar 3663!







Tags: reggaefestivalhmhamsterdamshabbaranksconcertvrijkaartenticketswinkaarten


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact