Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Obama en 50 Cent vallen Kanye West aan!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


17.09.2009

Country-zangeres Taylor Swift heeft steun uit onverwachte hoek gekregen nu zelfs 50 Cent en President Obama het vaar haar opnemen! Tijdens de MTV Video Music Awards in New York afgelopen zondag onderbrak Kanye West onaangekondigd het dankwoord van Swift nadat zij de Award voor Beste Female Video of the Year had gewonnen. Hij pakte de microfoon van haar af en riep dat Beyoncé haar video veel beter is! Dit is Kanye op erg veel kritiek komen te staan.

50 Cent vindt dat Kanye zich aanstelde en hij heeft geen goed woord over voor de actie van zijn colllega-rapper: “Ik zou willen dat hij dat bij mij flikte als ik een Award in ontvangst neem, zodat ik hem publiekelijk een blauw oog kan slaan!” aldus '50'.
“Beyoncé is geweldig maar Taylor Swift is ook geweldig en zij is een nieuwkomer. Zelfs verontschuldigingen kunnen niet goed praten hoe Kanye schade toebracht aan Taylor's eerste keer dat ze een Award ontving: zij zal altijd in haar hoofd hebben dat haar eerste Award die met Kanye West was” aldus de gangsta-rapper die het opneemt voor de jonge countryzangeres.

Daarnaast geeft 50 Cent aan dat het wel vaker voorkomt dat een artiest waarvan je verwacht dat hij of zij wint niet de prijs krijgt waarop die kans leek te maken, dat is hemzelf vaak genoeg overkomen: “Toen ik in 2004 voor het eerst genomineerd was voor een Grammy Award won Evanescence, terwijl ik twaalf miljoen platen had verkocht. Mijn cd werd de bestverkochte debuut-cd uit de rapgeschiedenis en ik heb nog steeds geen Grammy. Zo gaan die dingen nou eenmaal”.

Ook President Obama die groot muziekliefhebber is heeft zich in de zaak gemengd door Kanye West tijdens een tv interview een Jackass te noemen!

Kanye West heeft zijn spijt betuigd voor het incident, en zegt ook aan Taylor Swift nog persoonlijk zijn excuus aan te bieden! In een interview tijdens de Jay Leno show vertelde de rapper het nog steeds erg moeilijk te hebben met de dood van zijn moeder. Volgens hem was dit ook de reken voor zijn bizarre uitspatting. Kanye vertelde de laatste tijd niet helemaal zichzelf te zijn. Hij vertelde een tijdje uit de schijnwerpers te stappen om zichzelf wat rust te geven.








Tags: 50 centpresidentobamakanyewestjackassr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact