Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
R&B Throwback 30 oktober in de HMH Amsterdam!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


18.09.2009

Na een succesvolle eerste editie van R&B Throwback in 2008, is het nu eindelijk tijd voor deel twee. De line-up heeft even op zich laten wachten door een verplaatsing eerder dit jaar maar word nu tot grote smart van het R&B publiek eindelijk bekend gemaakt!

Op 30 oktober 2009 zal het podium van de Heineken Music Hall betreden worden door de legendarische R&B/Soul acts als: New Edition, Az Yet, Shai, Montell Jordan, Next, Jon B, Case en Adina Howard. De voorverkoop voor dit unieke concert is reeds gestart!

De hoofdact tijdens deze avond is er eén waar velen op hebben gewacht. De heren van New Edition zijn inmiddels al meer dan twintig jaar present in de muziekbusiness als groep, zowel als individueel. Geïnspireerd door de legendarische groep The Jackson 5, braken de heren in 1983 door, toen zijn als opening act voor de show van popicoon Madonna.

Na heel wat onrust in de groep, Bobby Brown die de groep verliet en Johnny Gill die erbij kwam, soloprojecten van de bandmembers, hebben de heren het toch gepresteerd om maarliefst acht studio albums samen uit te brengen.

De naam van dit grootse evenement zegt het al, Throwback. Samen met de mannen van New Edition nog een keer terug naar de tijden van hun hits als Candygirl, Is this the End, Jealous Girl,en Can You Stand The Rain. Met alleen al deze nummers beloofd het optreden van de groep al veelbelovend te worden.

Last Night, is toch wel het nummer waar menig Koppel zeer warme herinneringen op kan koesteren. Toen de heren van Az Yet in 1996 met dit nummer uitkwamen, lag de wereld aan hun voeten. Met dit nummer bereikten de heren wereldwijd de top-10 hitlijsten.Echter hun succes was van korte duur.
In de jaren ’90 brachten de mannen van “Shai” ons hun onvergetelijke hit “If I ever fall in Love”, een must op de dansvloer in de clubs na een gezellige avond en de perfecte afsluiter van de slowjams serie aan het einde van de avond. Na het succes van hun eerste single kwamen ze met uit met “Baby I’m Yours”. Ook dit nummer zal voor velen een heuse herinnering zijn aan de slowjams uit de jaren 90.

This is how we do It, nog steeds het openingsnummer in de clubs voor een veelbelovende oldskool set. Montell Jordan heeft als zanger/schrijver/producer hits onder zijn naam staan van artiesten als: Deborah Cox, Chistina Milian en Sisqo. Tijdens de tweede editie van R&B Throwback zal hij laten zien dat hij Something for the Honeys in petto heeft.

Case is een R&B artiest die net als velen niet helemaal die roem heeft bereikt die zijn talent zeker wel verdiend. Bekend van zijn nummer Happily Ever After, met in de video de beeldschone Beyoncé zal case een ware opvulling geven aan deze avond.

Ontdekt door de beroemde gebroeders “Edmonds”, heeft Jon B als zanger en songwriter voor vele artiesten nummers geschreven. Bekend van zijn nummer They Don’t Know, is Jon een van de R&B sensaties die zal zorgen voor een memorabele tweede editie van R&B Throwback.

Als enige R&B Lady op deze avond zal Adina Howard zeker de stempel voor alle R&B Diva’s bedrukken. We weten allemaal nog hoe deze dame in de jaren ‘90 haar debuut maakte met het nummer Freak Like Me. Speciaal voor de heren zal ze de woorden van dit nummer nog even goed omhoog halen.

Toen Next de wereld veroverde met hun debuut single Butta Love, was het lot voor hun bepaald dat ze ware R&B legendes zouden worden. De mannen hadden alle vrouwen met hun mee na hun wereldwijde hit Wifey. Na samenwerkingen met o.a. Destiny’s Child en Jaheim nam de groep een kleine pauze en bracht bandlid R.L een soloalbum uit. Met weinig succes en maar 1 single besloten de heren weer als groep een album uit te brengen, The Next Episode. Echter ontstond er geen hype waar ze op gehoopt hadden. Hoewel de heren recent geen materiaal hebben opgenomen als groep, zullen zij toch hun oude hits ten gehore brengen, want dit is toch waar het bij R&B Throwback om gaat.

Win vrijkaarten bij Reflex FM! SMS: Reflex spatie Throwback je naam,achternaam,en naam en achternaam van degene met wie je wil gaan naar 3663!!!

1stpriority presents “R&B Throwback” part II

Vrijdag 30 oktober 2009
Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: € 47,50 (excl. servicekosten)
Vip (staanplaats): € 150,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.00 uur. Deuren geopend vanaf 18.00uur










Tags: r&bthrowbackvrijdag30oktoberhmhamsterdamwinvrijkaartenconcertr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact