Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Rihanna's nieuwe album komt uit op 23 november!  
[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


24.09.2009

Het nieuwe album van Rihanna zal op 23 november in de winkel liggen. Deze releasedatum is nog niet officieel bevestigd, maar vernamen wij van een doorgaans zeer betrouwbare bron. De eerste single is een collabo met niemand minder dan zanger Justin Timberlake en zal snel uitkomen! Producers en artiesten die meewerken aan het nieuwe album van Rihanna zijn: Christopher "Tricky" Stewart, The Dream, Kanye West, Ne-Yo, Akon, Justin Timberlake, Soulja Boy,Drake Pharrell Williams, en natuurlijk haar grote vriend en mentor Jay-Z.

“Wat we hebben bedacht in de studio is de volgende stap voor haar. Het is wat meer volwassen.” aldus Justin Timberlake over de nieuwe single van Rihanna! Al eerder kon je hier lezen dat Rihanna op haar nieuwe album wil komen met een nieuwe sound. Daarom viel haar keus op een aantal nogal ongebruikelijke producers zoals onder andere het Engelse duo Chase & Status bekend van hun Dance en Club hits. In Londen heeft Rihanna met hun gewerkt aan een aantal tracks.

Haar vorige album 'Good Girl Gone Bad'dateert van 2007, het was dus hoog tijd voor een opvolger. Op dit moment staat Rihanna, samen met Jay-Z en Kanye West, in de hitlijsten met het nummer ‘Run This Town’ van het album ‘The Blueprint 3’ van Jay-Z.
Tags: Rihanna new nieuw album releasedate 23 november justin timberlake single producers chase status r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact