Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
2 gratis DVD's bij 50 Cent zijn nieuwe album als cadeautje!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


14.10.2009

50 Cent heeft besloten om zijn fans in deze moeilijke tijden van economische resessie te trakteren op een cadeautje bij zijn nieuwe album 'Before I Self Destruct.' De rapper die debuteerde met Get Rich Or Die Tryin zal iets terug doen voor zijn fans door het toevoegen van een gratis bonus DVD met daarop 50 Cent zijn nieuwe speelfilm 'Before I Self Destruct.' Het album met de bonus DVD ligt vanaf 23 november overal in de winkel!

En in een beperkte oplage krijg je bij het album zelfs 2 DVD’s! Ook een 85 minuten durende film over het leven en de dood van producer en RUN DMC member Jam Master Jay! Het was Jam Master Jay die 50 heeft ontdekt! Deze man tekende de jonge 50 Cent bij zijn label JMJ en gaf hem de kans om muziek te gaan maken. In de documentaire hoor je ook de allereerste rapsingle van 50 Cent die hij in 1998 samen met Jam Master Jay heeft opgenomen! Pas vele jaren later zou hij doorbreken bij het grote publiek toen hij tekende bij het label van Dr.Dre onder Interscope.

De DVD die bij de gewone editie van het album zit is een eigen film van de rapper! De 90-minuten met dezelfde titel als zijn nieuwe albumtitel is geschreven en geregisseerd door 50 zelf. Bovendien speelt hij er ook zelf de hoofdrol in. Het verhaal gaat over Clarence gespeeld door Curtis Jackson, opgevoed door een hardwerkende moeder die weinig tijd voor hem heeft. Als zijn droom om een basketbalspeler te worden in stukken valt vind hij een baantje in een supermarkt. Nadat zijn moeder op tragische wijze is vermoord kan hij aan niets anders dan wraak nemen denken. Daarnaast stort hij zich volledig op een nieuwe carrière als crimineel!








Tags: 50centbeforeiselfdestructen 2gratisdvdfilmmoviejammasterjayrelease23novemberr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact