Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Overig Nieuws  
 
Claire doet aangifte tegen Huub wegens huiselijk geweld  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


22.10.2009

Claire, je kent haar wel.. van De Gouden Kooi, heeft aangifte gedaan tegen haar man Huub, je kent hem wel.. van de Gouden Kooi.

Eerder maakte het stel bekend in goed overleg te scheiden, maar inmiddels laat Claire weten dat ze wegging omdat ze te bang was om bij Huub te blijven. Ze heeft zelfs aangifte gedaan wegens huiselijk geweld. Het OM heeft hiervoor een onderzoek ingesteld.

Volgens Claire was het niet meer te doen. "Er zijn dingen gebeurd die niet te accepteren zijn. Dat heeft te maken met agressie. Dan werd hij woedend en had daarna weer spijt. Dat kan één keer gebeuren, maar het gebeurde nog een paar keer. En een week na mijn bevalling nog een keer."

In roddelblad Party stonden gisteren foto's van Huub hand in hand met een brunette. "Dat is gewoon walgelijk! Hij houdt totaal geen rekening met onze dochter. Wat zal die over tien jaar wel niet denken? Hij is volledig onvoorspelbaar en alleen met zichzelf bezig."

Harde woorden van deze tante, die samen met Huub in de villa verbleef voor De Gouden Kooi. Ze trouwden daar ook. Uiteraard reageert Huub ook en die zegt: "Het is onzin! Totaal niet waar, wat zij zegt. Ik weet ook niks van een aangifte, dus ik weet niet waarom ze dat zou zeggen," aldus een nogal aangeslagen Huub.

Volgens anonieme bronnen dichtbij het ex-koppel zouden de twee uit elkaar zijn omdat Huub zou vreemdgaan. De bron weet echter niets van geweld. "Dat is ook onzin. Er is weleens een gat in de deur geschopt, zoals we dat ook in de Gouden Kooi hebben kunnen zien en er vloog weleens een telefoon door de kamer, maar van geweld is mij niets bekend."Tags: huub gouden kooi claire huiselijk geweld


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact