Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win Kaarten voor Vybz Kartel, Melkweg Amsterdam  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


06.11.2009

Op maandag 30 november zal Vybz Kartel weer ons land bezoeken voor een optreden in de Melkweg in Amsterdam! En bij Reflex FM maak je natuurlijk weer kans op vrijkaarten voor dit concert!

Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat Reggea en Dancehall artiest Vybz Kartel in Nederland was voor een optreden.

Voor velen ook bekend als “Addi di Teacha” is Vybz Kartel al op jonge leeftijd onder de indruk geweest van de muzikale invloeden van zijn familieleden. Tijdens zijn tienerjaren was Vybz al actief bezig met zijn muziekcarrière en had samen met nog twee vrienden de groep Vibes Cartel gevormd.

Al gauw ging de groep weer uit elkaar en besloot Vybz de naam van de groep te gebruiken en een solo carriere op te bouwen.Al snel werden de optredens van Vybz gewaardeerd in the scene en wist hij binnen no time in de muziek industrie door te breken als solo-artiest.

Als protegé van Bounty Killer, werd hij door velen in het Reggae circuit opgemerkt. Als snel kreeg Vybz Kartel de kans om nummer te schrijven voor artiesten zoals Bounty Killer, Elephant Man en andere leden van de Scare Dem Crew.

In september 2009 heeft Vybz Kartel zijn recentste album Pon Di Gaza uitgebracht. Het album beschrijft de levenservaringen van de artiest. De singles “Ramping Shop” featuring Spice, “Versitility” featuring Indu en “Lika a Movie” zijn door het publiek goed ontvangen.
Tickets voor het concert van Vybz Kartel zijn
verkrijgbaar bij de bekende voorverkoop adressen en de melkweg site.

Maak kans op vrijkaarten voor dit concert bij Reflex FM. SMS Reflex spatie Vybz, je naam en achternaam,en naam en achternaam van degene met wie je wil gaan naar 3663!








Tags: winkaartenvoorconcertvybzkartel30novembermelkwegamsterdamr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact