Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Rick Ross claimt de overwinning in beef met 50 Cent!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


30.11.2009

Onlangs tijdens een concert voor de verjaardag van DJ Khaled, sprak Rick Ross zijn blijdschap uit over de lage verkoopcijfers van het nieuwe album van zijn rivaal 50 Cent. De eerste week van de verkoop voor 50's album was een teleurstelling en Rick Ross claimt nu de overwinning in hun langlopende beef die begin 2009 van start ging.

"Dus we vieren mijn N * GGA’s verjaardag, maar we vieren ook de ondergang van een P * ssy Nigga R.I.P 50 Cent we hebben je begraven! Schreeuwde Rick Ross op het podium door de microfoon" Ross vervolgde zijn optreden met de woorden: “Het voelt zo goed om deze te hebben gewonnen, er is is eigenlijk maar een nummer dat dat gevoel kan beschrijven” . Vervolgens deed hij het nummer 'Mafia Music' waardoor begin 2009 zijn beef met 50 van start ging!

Rick Ross en 50’s begonnen hun beef in januari met de release van 'Mafia Music' In het lied grapte Ross over de controverse van de brandstichting van 50’s eigen huis in Fort Dix, Long Island waarbij bijna zijn vrouw en kind omkwamen. 50 Cent werd lange tijd door de politie verdacht achter deze brandstichting te zitten. Op het moment van de brand was de rapper verwikkeld in scheiding van zijn vrouw, en wou zijn vrouw het huis hebben van de rapper! "Next time don’t forget the gasstanks stupid motherfucker" rapte Ross op Mafia Music.

50 Cent kwam terug op Ross met 'I'll Be The Shooter' en cartoon clips waarin hij Ross belachelijk maakte! Ook onthulde hij dat Rick Ross minder gangsta is dan hij beweerd te zijn. 5O Cent kwam met de onthulling dat Rick Ross ooit gewerkt heeft als gevangenisbewaarder! Ook onthulde 50 Cent wat foto’s waarop hij het erg gezellig heeft met de ex-vrouw van Rick Ross, en liet hij haar allemaal nare dingen vertellen over haar ex-man.

Rick Ross is momenteel druk in de weer tracks op te nemen voor zijn nieuwe album 'Teflon Don' dat in het voorjaar van 2010 gaat uitkomen. En 50 Cent? Deze man heeft nog niet gereageerd op Rick Ross zijn claim waarin hij beweerd de beef te hebben gewonnen! Is dit slechts een stilte voor de storm of heeft Ross echt gewonnen?







Tags: rickrossclaintoverwinninginbeefmet50centalbumteflondonrelease2010r&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact