Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win vrijkaarten voor Angie Stone 11 maart HMH Amsterdam!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


01.12.2009

Angie Stone heeft 23 november haar nieuwe album 'Unexpected' uitgebracht. I Ain’t Hearin’ You is de eerste single van het album Unexpected” en is in Amerika al een stijger in de hitlijsten en is deze week nieuw binnen gekomen in The Urban Top 100!

Op 10 en 11 maart 2010 komt Angie Stone weer haar soulvolle performance aan ons presenteren in de Heineken Music Hall,Amsterdam en Effenaar,Eindhoven. Zij doet daar natuurlijk veel tracks van haar nieuwe album.

Met de titel van haar debuutalbum waar zij in 1999 mee uitkwam, heeft Angie Stone zich als een onmisbare Black Diamond gevestigd in de wereld van de Jazz, Soul en R&B. Waar zij als klein meisje ooit als ruwe diamant is begonnen in een gospelkoor is zij anno 2009 een steen geslepen uit het beste soort.

Na vier albums waarop zijn haar passie en liefde voor muziek met verschillende genres heeft gemixt, komt de grammy genomineerde Stone ook dit keer weer terug met een album vol pure Soul, Neo-Soul, R&B en een vleugje van de hedendaagse muziek.

Ook het voorprogramma mag er wezen met maar liefst twee grote namen als Dwele en onze eigen Sabrina Starke! Kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar in de voorverkoop voor de spotprijs van slechts €39 en VIP €79!

Geen Angie Stone euries? Reflex FM geeft natuurlijk vrijkaarten weg voor dit superconcert! Mail Angie je naam, achternaam en leeftijd en naam achternaam en leeftijd van met wie je wil gaan en vermeld ook je telefoonnummer! Vermeld daarnaast een goede reden waarom jij vrijkaarten voor Angie moet hebben! Mail dit naar studio@reflexfm.nl!








Tags: winvrijkaartenvoorangiestoneunexspectedalbumdwelesabrinastarkeconcert11maarthmhamsterdamsoulr&bhiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact