Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Lloyd Banks vast na mishandeling concert promoter!  
[© 2020 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


11.01.2010

Lloyd Banks is gearresteerd en zit vast op verdenking zich schuldig te hebben gemaakt aan ontvoering, mishandeling en diefstal na een vermeende aanval op een promoter na een concert in Kitchener, Ontario, Canada, op vrijdag nacht (8 januari).

Lloyd Banks en andere G-Unit leden kregen ruzie met de promoter over de betaling na een optreden in Club NV. De promoter vond het optreden veel te kort en bovendien erg slecht en wilde niet het volledige bedrag betalen.

De promotor werd vervolgens door Banks en zijn G-Unit crew ontvoerd en vastgehouden op een hotelkamer. Daar werd hij door hun mishandeld en werden hem geld en juwelen afgenomen.

Naast Lloyd Banks zitten ook wat meelopers van G-Unit zoals Nicklas Sloane, Shawn McGee, en Tyrell Cooper momenteel achter de tralies vanwege dit incident. Alle vier de personen word ontvoering , zware mishandeling en diefstal ten laste gelegd

Gezien de zware feiten waarvan ze verdacht worden zal er geen borgtocht gesteld worden en moeten ze de rechtzaak achter de tralies afwachten.

Een voormalig lid van G-Unit, Young Buck bleek een voorruitziende blik te hebben. Hij kondigde de definitieve val van G-Unit aan op zijn nieuwe single en tevens G-Unit disstrack ‘Happy New Year’ die je regelmatig op Reflex Fm voorbij hoort komen!Meer over Lloyd Banks:
11/08/2008 Lloyd Banks wil naar ander labelTags: lloyd banks vast gevangenis naar ontviering mishandeling concert promoter g-unit r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2020 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact