Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Darryl dropt hitsingle 'T Maakt Niet Uit' met Jayh  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


03.02.2011

Darryl is terug met een nieuwe hitsingle 'T Maakt niet uit' feat.Jayh. Op 1 februari stond de release van het debuutalbum van Darryl getiteld "Dichtbij" gepland. Door een groot internationaal project van producer Reverse is deze release uitgesteld naar 21 februari. Dit project was een buitenkans voor de hit producer (bekend van de hits 'Wat wil je doen", 'Dat is die shit", "Shenkie", "Stuk") waardoor de mix van het album wat langer duurder dan gepland.

Om de fans niet met lege handen te laten zitten brengt Darryl de single 't Maakt niet uit" feat. Jayh uit. De bijbehorende videoclip is opgenomen in het Markiezenhof (www.markiezenhof.nl) te Bergen op Zoom en op Centerparcs de Kempervennen (www.centerparcs.nl). Darryl mocht zelfs bij hoge uitzondering performen op het bed van de markies uit 1500!

Check de video op het You Tube kanaal van SPEC Entertainment: www.youtube.com/petjeaf

Het album 'Dichtbij' ligt op 21 februari in de winkel.

Over Darryl:

De 20 jarige Darryl van Gonter is een rapper uit Amsterdam noord. Samen met zijn neef Reverse (Wat wil je doen, Non stop, Geen klasse geen stijl) maakte hij op jonge leeftijd al eigen hiphop muziek. Reverse op de beat en Darryl achter de mic. Hij kwam op zestienjarige leeftijd in contact met Lange Frans van D-Men Entertainmenten leverde een aantal bijdragen op de underground cd ‘Straatremix’. Samen met leeftijdgenoot Dio vormde hij de formatie Dubbel D. Het nummer ‘Minderjarig’ werd een straathit.

Op zeventienjarige leeftijd werd Darryl benaderd door The Partysquad om deel te nemen aan de soundtrack “Wat wil je doen” van de Nederlandse film ‘Het Schnitzelparadijs’. Met deze line-up stond hij in oktober 2005 in het voorprogramma van de Amerikaanse rapper 50 Cent. Onder het label van The Partysquad kwamen de nummers ‘Rellen en Rennen’ en 'Dat is die shit'.

In 2007 tekende Darryl bij het label SPEC, de platenmaatschappij van Ali B en leverde aansluitend een bijdragea aan de Top 40 hit ‘Groupie Love’. Begin 2008 bracht hij zijn mixtape ‘Terug’ uit waarvan de nummers ‘Voor me
gappies’ en ‘Cash money flow’ tot straathits uitgroeiden. Zijn volgende single ‘Eeyeeyo’ was de meest succesvolle rap single van 2008. De bijbehorende videoclip werd meer dan 7 miljoen keer bekeken op het internet. In 2009
releasde hij het nummer Darryl express waar de Gooische meiden een rol vertolkte in de video. Deze video is inmiddels ruim 2 miljoen keer bekeken.


Check hier de nieuwe video van Darryl:




Meer over Darryl:
12/12/2012 Darryl neemt sexy video 'Komen' op met de nieuwe Sony Xperia T







Tags: darryldropthitsingletmaaktnietuitmetjayhr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact