Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Iyaz live on stage tijdens LatinVillage  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


09.02.2011

LatinVillage, het grootste Latin gerelateerde festival van Europa, kan met trots aankondigen dat de door Sean Kingston ontdekte zanger Iyaz mee komt varen op de LatinVillage boot!

LatinVillage staat al jaren voor zwoele authentieke Latin beats, funky house sounds en we-ontvangen-je-met-open-armen-sfeer. Dit keer presenteren wij van A-Venue Entertainment een ultrasexy Captain…

Iyaz, bekend van onder andere zijn nummer één hits: Replay, Solo en So Big, komt de captain crew versterken. De op Virgin Islands geboren artiest, zal exclusief vanuit Los Angeles aanmeren te Rotterdam. Iyaz komt helemaal speciaal naar Nederland om de LatinVillage-piraten en -meerminnen, oftewel de schatjes en schavuiten, de voetjes van het deck te laten liften!

De sound die Iyaz voordraagt is het vrolijke zogeheten ‘Island Pop’ sound, wat een briljante mix is van rap, reggae, pop en Island vibes. De singer-songwriter van Iyaz, J.R. Rotem, heeft ook met artiesten gewerkt als Rihanna, 50 cent, Britney Spears en Rick Ross. De single ‘Solo’ van Iyaz is ruim 75 miljoen bekeken via Youtube. Aan populariteit komt deze zingende verhalenvertaler dus niets tekort!

Kom meevaren op de Latin Beats en de mooie vocalen van Iyaz! Wij heten je van harte welkom!

All aboard… LatinVillage is coming to you!


Meer over Iyaz:
12/02/2011 Win tickets voor LatinVillage met IYAZ!







Tags: iyaz live stage latin village latinvillage maassilo boat boot rotterdam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact