Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Zo Moeilijk komt 4 maart met Nieuwe Moves  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


22.02.2011

Goed nieuws uit Nijmegen! Zo Moeilijk komt op 4 maart uit met 'Nieuwe Moves' de langverwachte opvolger van Nijmeegse Modo. "Het zijn echt nieuwe moves, het wordt een veel breder album dan Nijmeegse Modo", vertelde Rosco die samen met collega-rapper Nosa en beatmaker Nikes Zo Moeilijk vormt.

Nieuwe Moves betekent echter geen grote stijlwissel, verzekert de Nijmegenaar. "Het staat nog steeds vol rare rijmschema's. De feedback die we krijgen van Top Notch en de Fakkelteitgroep is wel dat het volwassener is en meer inhoud heeft." Dit komt mede door de ontwikkeling die beatmaker Nikes heeft doorgemaakt. "Ik knuffel Nikes bijna iedere dag", bekent Rosco. "Die beats en producties zijn heel sterk, zoveel beter dan op Nijmeegse Modo." Rosco klinkt oprecht verbaasd. "Toen we deze zomer begonnen aan de plaat, zaten we hem nog te knijpen." Doel was een album met veertien tracks. Het zijn er uiteindelijk twintig geworden, waaronder drie interludes.


De eerste clip en single Codes komt vandaag online. Rosco: "Codes gaat over ongeschreven wetten in het leven als: je fuckt niet met de vriendin van je beste vriend, je verlinkt je vriend niet, respect hebben voor ouderen; allemaal codes die verwerkt zijn in die track."

Nieuwe Moves bevat features van Duvelduvel, de Fakkelteitgroep-leden Sticks, Rico, James en Kabel (Rosco's broertje), en van Akwasi en Leeroy van Zwart Licht. Sommigen doen een verse of een complete track, zoals Duvelduvel. Sticks en Akwasi zullen op meerdere nummers te horen zijn. De albumtitel is afgeleid van de track Nieuwe Move op de Rode Terreur Mixtape van Puna.nl. "Daar hebben we nu een remix van gemaakt met Rico, James, Akwasi en Leeroy, dat is een toffe posse-track geworden."

Op 4 maart wordt de release van het album, dat wederom op Top Notch uitkomt, in Doornroosje in hometown Nijmegen gevierd!

Check hier de nieuwe video van de single Codes!











Tags: zomoeilijkdroptalbumnieuwemoves4maartr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact