Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win kaarten voor Swingbeatz Queensday 30 April Hotel Arena  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


20.04.2011

In Rotterdam is Swingbeatz nu al 3 jaar het feestje wat je tijdens Koninginnedag niet mag missen! Dit jaar echter is Swingbeatz ook in Amsterdam het hotste Koninginnedag feest in de stad! De “Queensday Special” van Swingbeatz is legendarisch dus zit er dit jaar niks anders op het zowel in Rotterdam als in Amsterdam te gaan rocken. Swingbeatz is een van de weinige evenementen dat al bij het opengaan van de deuren een feestje is en op zo een feestelijke dag doen wij er nog een extra schepje bovenop.

De DJs zullen extra verrassend uit de hoek komen en de organisatie zorgt voor een hoop extra flavour en dan natuurlijk de bezoekers, Swingbeatz dankt zijn succes voornamelijk aan de leuke bezoekers die hun al vanaf het begin steunen, de mensen beginnen bij binnenkomst met dansen en gaan pas van de dansvloer weg als de muziek stopt en gaan naar huis met een brede lach op hun gezicht. Swingbeatz is een ware tijdmachine en maakt een muzikale reis door de jaren 70, 80, 90 en brengt de beste R&B,-, Hip Hop,-, House,- en Tropicalclassics en de hits van dit moment tezamen. Vervlogen tijden van clubs als Bluetiek-In/Network, Metropool, Cartouche,Soul Kitchen, Imperium, Beebop, Spaceball, de Boc, Locomotion Sundays, & Timeless zullen weer herleefd worden, tijden dat het nog leuk was om uit te gaan en iedereen de danspasjes, zoals “The Chicken” kende.

Swingbeatz , een oude rage, geeft een nieuwe impuls aan het uitgaansleven in Rotterdam en Amsterdam. Redenen genoeg om de Swingbeatz Queensday Special zaterdag 30 april mee te maken. Swingbeatz heeft zijn reguliere avond @ Thalia Rotterdam iedere 2e vrijdag van de maand en elke laatste vrijdag van de maand in Hotel Arena in Amsterdam (enige uitzonderingen daar gelaten).
Swingbeats muziek was al een rage in de jaren 90, nu voegt Swingbeatz hier een extra dimensie aan toe. Wij brengen de sfeer van toen naar de clubs van nu!

Swingbeatz Queensday Special, Thalia Rotterdam en Amsterdam Hotel Arena

Win vrijkaarten! SMS: Reflex spatie swingbeatz, je naam en achternaam plus leeftijd en e-mail plus naam en achternaam van met wie je wil gaan naar 7733









Tags: winvrijkaartenvoorswingbeatzqueensday30aprilr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact