Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Lloyd Demeza dropt video voor Lie To Me  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


06.05.2011

Vorige week lieten we je al een voorproefje horen van Lloyd Demeza zijn nieuwe single 'Lie To Me' en vlak voor het weekend dropt hij zijn videoclip, geproduceerd door RidgeMedia.

De Nederlandse r&b zanger Lloyd Demeza dropt binnenkort zijn debuutalbum Lloyd De Meza 'Back To Eden' dat wereldwijd word uitgebracht door het befaamde label 'Jahsolidrock' zomer 2011.

Over Lloyd Demeza:

Lloyd De Meza, pseudoniem van Lloyd Wezer, (Den Haag, 11 mei 1976) is een Nederlands R&B zanger. Hij zingt voornamelijk Nederlandstalige R&B, soul en hip-hop, en tegenwoordig alleen nog engelstalig. Lloyd is woonachtig in Paramaribo, Suriname.

Lloyd was als kleine jongen altijd al bezig met muziek maken. Lloyd danste, zong en rapte altijd op straat voor zijn vrienden. Vanaf zijn vijftiende werd hij ook actief op het podium. Zo trad hij met verschillende groepen op in Engeland, Duitsland en Nederland.

Het werd pas serieuzer voor Lloyd toen hij in de Arnhemse band ArnhemsGewijs kwam. Met deze formatie scoorde hij in 1995 een nummer 10 hit met het lied Je hebt me gebruikt. In deze band was Lloyd de enige zanger tussen drie rappers, mede hierdoor viel hij op bij het grotere publiek.

In 1998 verliet hij de band en startte Lloyd een solocarri�re. Zijn meeste (naams-)bekendheid verwierf Lloyd echter door samenwerkingsprojecten met rappers als Brainpower, U-Niq en Glaze. De samenwerking met Brainpower leverde de top 40 hit De vierde kaart op. De echte doorbraak voor Lloyd kwam door de samenwerking in 2000 met Def Rhymz. Met deze rapper maakte Lloyd de nummer 1 hit Schudden. Lloyd verzorgde op deze plaat de zang

In 2011 is hij terug met zijn engelstalige debuutalbum 'Back To Eden' dat wereldwijd wordt uitgebracht. Eindelijk erkenning voor Lloyd Demeza!









Tags: lloyddemezadroptvideovoorlietomer&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact