Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
The Opposites slapeloze nachten met speciale 3D video  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


29.06.2012

The Opposites brengen deze zomer hun nieuwe single 'Slapeloze Nachten' uit met een spectaculaire videoclip in 3D. Platenlabel Top Notch en Nintendo slaan de handen ineen om de allereerste 3D-videoclip te produceren waar geen speciale bril voor nodig is.Slapeloze Nachten, is vanaf 19 juli een week lang exclusief in 3D te zien via Nintendo Video, het videokanaal van de Nintendo 3DS. Daarna verschijnt de clip ook online en komt hij beschikbaar voor TV. De single is een onderdeel van de EP die in een reeks leidt tot het nieuwe album van The Opposites. De eerste EP is vanaf 20 juli via iTunes verkrijgbaar.

Vernieuwende visuele dimensie

De voorbereidingen zijn in volle gang. “We hebben ruim één jaar geen nieuw materiaal uitgebracht en willen voor onze fans echt iets vernieuwends doen. Dat leidt nu tot een track met een geheel nieuwe sound voor The Opposites. Het nummer gaat over hoge ambities die soms letterlijk voor slapeloze nachten zorgen. Dat hebben we zelf vaak genoeg ervaren. Met het nieuwe nummer laten we een andere kant van onszelf horen. Dat willen we ook laten zien met de clip. We vinden het te gek dat we met ons platenlabel Top Notch en Nintendo een clip in 3D kunnen maken, speciaal voor de Nintendo 3DS,” aldus Willem van The Opposites. De clip wordt geregisseerd door Steven Elbers van Artcore.



Backstage in 3D

Tussen de opnames door maakte het rappersduo speciale backstage opnames in 3D met behulp van de videofunctie van de Nintendo 3DS. “We hebben nog nooit een 3D-clip gemaakt, laat staan zelf 3D-beelden geschoten dus we zijn onwijs benieuwd. Je moet echt op een nieuwe manier naar beeld en diepte kijken. Gelukkig leidt dit nog niet tot slapeloze nachten”, vertelt Willem. De speciale backstage opnames zijn te zien via Nintendo Video op de Nintendo 3DS.






Meer over The Opposites:
17/08/2013 The Opposites krijgen gouden plaat voor Slapeloze Nachten
25/11/2012 The Opposites droppen single Hey DJ en plannen voor tournee
04/01/2010 The Opposites 'Broodje Bakpoa' eerste nummer 1 hit van 2010!
07/12/2008 Kempi en The Opposites grote winnaars State Awards







Tags: theoppositesslapelozenachtenmet3dvideocliptopnotchr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact