Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Hind gaat zieke kinderen onvergetelijke dag bezorgen  
[© 2021 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


03.07.2012

Op zaterdag 7 juli komen in Barendrecht 100 truckers met wagens bijeen om kinderen met een verstandelijke en lichamelijke handicap een onvergetelijke dag te bezorgen. Ook zangeres Hind is van de partij. Zij rijdt mee met de vrachtwagen van lichaamsverzorgingsmerk Therme waar zij sinds 2010 het gezicht van is. De kinderen mogen zelf kiezen vanuit welke vrachtwagen zij de Truck Run door Barendrecht willen meemaken.

Hind maakt zich voor dit evenement graag even vrij van verplichtingen; “Voor het gros van deze kinderen is een uitje als dit uniek. Voor veel van de betrokken ouders is een reisje maken dikwijls een hele onderneming en zelfs niet altijd haalbaar. Het feit dat de Stichting zich inzet om een dag plezier en soms ook broodnodige afwisseling te creëren vind ik fantastisch. Het bewijst voor mij dat geluk in simpele dingen kan zitten en dat je als vrijwilliger een groot verschil kunt maken in het leven van anderen”, aldus de zangeres.

Na de tour kunnen de kinderen met een drankje en een hapje genieten van een optreden van Hind. Haar act start om 16.30 op het Spoorlaan 12 te Barendrecht.

Over de Truck Run:

Initiatiefnemer van de dag is Stichting Truck Run die in 2011 werd opgericht door het bedrijf Hillfresh. De ruim 100 vrachtwagens vormen aanstaande zaterdag al rijdend een aaneenschakeling van 2.5 km vervoer. Het is de tweede keer dat de Truck Run wordt gehouden.
Meer over Hind:
28/02/2013 Hind is terug met single en video Make It CountTags: hind gaat zieke kinderen een overgetelijke dag bezorgen r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2021 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact