Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Fotosynthese dropt video In De Golven  
[© 2021 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


07.07.2012

Fotosythese heeft deze week zijn nieuwe single en video In De Goven gedropt.

De 18 jarige Bredase MC Fotosythese is een begrip in de hiphop-kringen. Los van het feit dat zijn 101Barz-sessie meer dan een miljoen keer is bekeken, los van zijn Rookie Of The Year-nominatie bij de State Awards, los van het feit dat hij de jongste finalist ooit was in de categorie hiphop bij de Grote Prijs van Nederland en los van zijn ruim 100 optredens op kleine feestjes en op grote festivals, staat Een ding als een paal boven water: Fotosynthese heeft niet alleen de toekomst, maar is meer dan zeker ook de toekomst. Als eerste artiest uit de stal van concert promoter en talent agency Greenhouse Talent Netherlands, komt Fotosynthese vandaag met zijn nieuwste single In de Golven.

In navolging van de succesvolle EP Grootspraak, verschijnt in mei 2012 via het RAEN Music platform het langverwachte offici�le debuutalbum 'Los'. Met 'Los' bewijst Fotosynthese volwassen en eigenzinnige hiphop-tracks te kunnen maken. Fotosynthese neemt de luisteraar op 'Los' mee in zijn (nog) bescheiden succes als artiest, toont genoeg lef om over zijn eigen twijfels te rappen en haalt bovendien tekstuele hoogstandjes uit zoals een tweeluik over twee soldaten ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. 'Los' is een album vol positieve en soms zelfs euforische teksten. Dat alles op bombastische beats, met invloeden van klassiek tot rock en van dubstep tot folk. Een briljante combinatie, want het album schoot in de eerste week al door naar nummer 1 op de 3voor12 Luisterpaal.

In de golven
Afkomstig van dit debuutalbum is ook de single 'In De Golven'. Een track waardoor je je in een keer in het allesomvattende gevoel van de zomer waant. Ook al zit het weer nog niet mee, met In De Golven maakt het allemaal niets meer uit. Kortom,In De Golven heeft de pretentie en potentie om de zomerhit van dit jaar het te worden.Tags: fotosynthese dropt video in de golven nederhop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2021 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact