Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Video premiere: Brainpower-Hing Hing Hing  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


31.08.2012

Vandaag verschijnt Brainpower zijn nieuwe single 'Hing hing hing' digitaal via iTunes, en gaat de videoclip voor deze single in premiere. Het nummer is tevens de soundtrack van de animatiefilm Granny Lane, welke momenteel in de bioscoop te zien is. De bijbehorende videoclip is vanaf vandaag overal te zien.

Op het door Brainpower zelf geproduceerde 'Hing hing hing' omschrijft de rapper met een knipoog de dagelijkse sleur van het in de file staan. De single is de soundtrack van de korte animatiefilm 'Granny Lane', welke momenteel in alle Pathé bioscopen te zien is voorafgaand aan de film 'Step Up 4: Miami Heat'. Deze animatiefilm is tevens de videoclip bij het nummer.

'Hing, Hing, Hing', is alweer de vijftigste single van Brainpower. Het is de eerste Nederlandstalige videoclip die hij officieel uitbrengt, sinds zijn Greatest Hits Box single met video ‘Mijn Manier’ uit 2010. Daarna verzorgde Brainpower vele optredens in Nederland, Amerika en het Caribische gebied en werkte hij aan een Engelstalig album. Hiervan verscheen de single ‘People’ reeds, welke tevens te horen is in de film ‘Body Language’.

Het is niet het enige nummer van Brainpower wat in een film is gebruikt. Zo is het onuitgebrachte nummer 'Victory' te horen in de Amerikaanse bioscoopfilm ‘Thunderstruck’, welke vorige week in première ging.

Brainpower’s nieuwe single 'Hing hing hing' is vanaf vandaag digitaal verkrijgbaar via iTunes en de betere downloadshops, en je hoort hem ook bij ons voorbijkomen!

Check de nieuwe video van Brainpower-Hing hing Hing hier het eerst:








Meer over Brainpower:
04/10/2011 Brainpower maakt comeback met engelstalige single People







Tags: videopremierebrainpowerhing hing hingr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact