Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Rocko is de nieuwe rap sensatie!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


17.03.2008

Als je in “The States”bent en op straat vraagt wie de sterkst opkomende rapper van dit moment is krijg je negen van de tien keer dezelfde naam te horen! Rocko geniet met zijn eerste single “Imma Do Me” nu al een zekere mate van ,street Credibility en op straat zitten ze er maar zelden naast! Rocko is “The next big thing” in Hip-Hop!

Rocko is een uit Atlanta afkomstige rapper die zijn stijl perfect thuishoort in het rijtje tussen rappers als Lil Wayne en T.I.! Het debuutalbum van Rocko heet “Self-Made”en is 18 Maart uitgekomen op Def Jam Records. Op het album staan tracks als “Shoot Me Down”, This Morning”en “Tomorrow”producties van Drumma Boi! Deze producer gaat ook schuil achter hits van o.a.Yung Joc,Juvenile en Young Jeezy!

Rocko is geen onbekende in de rapwereld want hij begon zijn carrière met het schrijven van hits van andere artiesten waaronder Pastor Troy, Dem Franchize Boys en Lil Flip!
Later begon hij zelf met rappen en maakte zijn eerste een mixtape doe een groot succes werd!

Vorig jaar kreeg de rapper een telefoontje van Shakir Stewart, de “senior vice president A&R van Def Jam dat de grote baas La.Reid hem wou ontmoeten in New York.
Nog op dezelfde dag van deze afspraak tekende Rocko een platendeal bij Def Jam met als resultaat zijn debuutalbum Self-Made!

Klik in de navigatie op videoclips en ga helemaal op Rocko's nieuwe video!










Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact