Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Compilatie Fakkelteitgroep ‘FTG4’ nu te downloaden  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


11.10.2012

De mannen van Fakkelteitgroep presenteren vrijdag 12 oktober hun vierde compilatie. Afgelopen maandag was FTG4 al een veelbesproken item. 22tracks had de exclusieve primeur zodat liefhebbers alvast kennis konden maken met de nieuwe verzamelaar. FTG4 is vanaf vandaag gratis te downloaden en krijgt vrijdag in poppodium Hedon te Zwolle een fysieke release. “Het begint met dit vierde deel echt een mooie reeks te worden”, aldus Sticks. FTG4 zal naast de gratis download ook op vinyl verschijnen, een persoonlijke wens van Sticks.



FTG4 bevat allerlei combinaties en toffe samenwerkingen binnen en buiten de Fakkelteitgroep. Op de verzamelaar zijn naast alle Fakkelteitgroep leden ook Winne en Kraantje Pappie te horen. De eerst gereleasde track van de Fakkelteitgroepcompilatie is de nieuwe single ‘Sticks 2012’. Verder bevat FTG4 nieuwe tracks van o.a. Rico, Typhoon, Freez, A.R.T. en Boef en de Gelogeerde aap. Ben je benieuwd hoe de tracks tot stand zijn gekomen? Lees dan de FTG4 stories op de Fakkelteitgroep facebook-pagina.



Jij kunt als één van de eersten FTG4 in je handen hebben. De jongste in de reeks succesvolle labelsamplers wordt aanstaande vrijdag gepresenteerd in Hedon. Tijdens de officiële releaseparty staan Rosco & Kabel, Boef & De Gelogeerde Aap, de Fakkelbrigade, Freez en Seven League Beats op het Zwolse podium. De ticketprijs is €10,00 en daar krijg je een gelimiteerd fysiek exemplaar van FTG4 bij!
Je kan hem ook gratis downloaden op de site van Top Notch.









Tags: vierdecompilatiefakkelteitgroepftg4gratistedownloaden


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact