Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Busta Rhymes lacht om drie jaar voorwaardelijk!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


20.03.2008

Rapper Busta Rhymes heeft drie jaar voorwaardelijk gekregen voor het aanvallen van twee mensen in 2006, en voor rijden onder invloed met een verlopen rijbewijs.. Dat heeft de rechter in New York dinsdag bepaald.

In augustus vorig jaar sloeg de 35-jarige rapper, echte naam Trevor Smith, een fan helemaal de pest kanker omdat die op zijn auto had gespuugd. Een paar maanden later mishandelde hij zijn chauffeur.

De Amerikaan kreeg naast drie jaar voorwaardelijk ook een boete van ruim 1000 dollar voor autorijden met een verlopen rijbewijs in 2006 en dronken autorijden een jaar later. Hij moet tevens een taakstraf van tien dagen uitvoeren en deelnemen aan een workshop tegen dronken rijden.

De rechter zei Busta Rhymes nog een kans te willen geven om uit de gevangenis te blijven en vroeg hem of het zal gaan lukken uit de problemen te blijven
Rhymes zelf zag de lol er wel van in: "Ik heb er geen problemen mee om me goed te gedragen, ik ben nu eenmaal een geschikte vent." was zijn antwoord!
De rapper verliet met een lach van oor tot oor de rechtbank en stond even later op uitbundige wijze de pers te woord. Busta bedankte iedereen die hem heeft gesteund en vertelde dat deze uitspraak eigenlijk niet op een beter moment dan nu kon komen. Busta Rhymes is namelijk druk bezig met z’n nieuwe album “Back On My Bullshit” dat in September in de winkel moet liggen!









Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact