Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Salah Edin wil schadevergoeding van Wilders!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


31.03.2008

Het lijkt rapper Salah Edin een goed idee als Geert Wilders zich bekeert tot de islam. Dat grapt de rapper wiens foto in 'Fitna' is verward met die van Mohammed B in een interview met TV station TMF! De rapper was ongewild acteur in Wilders zijn Fitna en is daar niet echt blij mee! Maar het was niet de eerste keer dat hij met de moordenaar van Theo van Gogh werd verward!

Begin mei 2007 lanceerde Salah Edin zijn Nederlandstalige album, genaamd "Nederlands Grootste Nachtmerrie". Dit album is geheel geproduceerd door producer Focus, de rechterhand van Dr. Dre, tevens getekend als enige vaste producer bij Aftermath. Op 4 april 2007 stelde de SGP-fractie kamervragen over subsidie voor de videoclip "Het Land Van...", waarin de rapper aspecten van de Nederlandse samenleving toont die volgens hem leiden tot radicalisering van moslimjongeren!

Op de albumhoes van "Nederlands Grootste Nachtmerrie" staat Edin afgebeeld als Mohammed Bouyeri, de moordenaar van Theo van Gogh. De hoesfoto werd tweemaal per abuis gebruikt als foto van Bouyeri, de eerste keer in mei 2007 in de gratis krant DAG en de tweede keer in de op 27 maart 2008 uitgebrachte film Fitna van politicus Geert Wilders!

Rapper Salah Edin heeft inmiddels een advocaat in de hand genomen om een dikke schadevergoeding te eisen en Wilders letterlijk en figuurlijk kaal te plukken! Een manier waarbij Wilders geen kapper nodig heeft!








Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact