Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
KaliBwoy releaseparty KKK 20 december in Melkweg Amsterdam  
[© 2021 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


19.12.2012

Na maanden lang hard werken in de studio is het nu eindelijk zover. De release van KaliBwoy’s ijzersterke 'KKK', Kronic Kali Karlito mixtape is een feit! Ter ere hiervan vindt er morgenavond om 19.00 (donderdag 20 december 2012) in de Melkweg te Amsterdam de 'KKK' cd release party plaats. Het Amsterdamse Dancehall-Reggae multitalent KaliBwoy, zal samen met de Xperience Band hits als 'StayFrass','Sen on' en 'Surinam Souljah' deze langverwachte mixtape live ten gehore brengen.

De Surinaamse Amsterdammer KaliBwoy heeft in een korte periode een stempel weten te drukken op de Nederlandse Dancehall-Reggae scene en daarbuiten. Met het behalen van de Grote Prijs van Nederland in 2010, en de goed ontvangen mixtape 'Frasstration', heeft dit uitzonderlijk talent al vele hits als 'Gyall Wi Seh', 'Gaturo','No Order' en 'No Talk (Mi Nah Report)' op zijn naam staan.

In de Nederlandse Hip-Hop wereld weet Frassboss himself naam te maken. Na diverse tracks en featurings met o.a. Keizer, Hydroboyz , Zwart Licht, Gikkels en Rasskulz, is deze veelzijdige muzikant niet meer weg te denken uit de Hip-Hop scene. KaliBwoy lanceerde spraakmakende mixtapes als 'Rooootation', 'Frasstration' en 'Frassboss', vakkundig aan elkaar gemixed door o.a. DJ JAH & DJ MBA.

'KKK'(Kronic Kali Karlito), zijn nieuwste Dancehall mixtape is volgens KaliBwoy anders dan de voorgaande mixtapes. Het zijn tracks met diepzinnige teksten en vernieuwende riddims, het is muziek om energie van te krijgen! KaliBwoy staat donderdag 20 december 2012 in de Melkweg te Amsterdam, samen met de Xperience Band in de startblokken om het podium te rocken! De Nederlandse artiesten zullen vanwege diverse featurings met KaliBwoy, deze venue om toveren naar een vurige, dampende Dancehall-Reggae en Hip-Hop avond.
Tags: kaliBwoy releasepart kkk mixtape 20 december melkweg amsterdam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2021 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact