Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Jill Mannuputty is Reflex Model Of The Month oktober  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


03.01.2013

Jill Manuputty is de maand augustus Reflex FM Model Of The Month. De meesten zullen haar kennen van clips, zoals van Keizer, Bollebof, Hydroboyz, Sjaak, etc. Daarnaast is Jill als model een van de gezichten van webwinkel Hiphop Streetwear die binnenkort open gaat.

Oke, laten we even terug in de tijd gaan!
Twintig jaar geleden werd Jill Manuputty geboren in Deventer en ze is getogen in een klein dorpje genaamd Twello (Gelderland). Jill is een halfbloedje, haar vader is Moluks en haar moeder is Indonesisch. Aangezien haar vader fotograaf is werd ze vanaf kleins af aan al veel gefotografeerd, alleen ze vond het maar niks. Ze was liever bezig met lol hebben en voetbal. Voetbal is dan ook haar favoriete sport en ze heeft er zelf 7 jaar op gezeten. Op haar 17e begon ze een switch te krijgen en begon het uitgaansleven veel leuker te vinden dan voetbal. Zo begon ze ook de smaak van hiphop te proeven, aangezien ze in een dorp was opgegroeid waar niet veel met hiphop was die tijd.

Video vixen

Op haar 19e deed ze haar eerste videoclip met Keizer, Bollebof en JPB (Swag Out) en ze kreeg door dat ze voor de camera staan helemaal geweldig vond. Kort na dat de clip online werd gezet kreeg ze al gauw andere aanbiedingen om samen te werken met GreenGang, Hydroboyz, Aiky (Frits Bricks) etc.
De blonde krullenbol Jill Manuputty werd al snel bekend in ruim half jaar tijd en ze vindt het nog steeds super om video en fotoshoots te doen!
'De droom van bijna elk meisje is om model te zijn en bekend te worden door haar schoonheid maar ik denk hier heel nuchter over, ik hou van wat ik heb gedaan en wat ik doe en ben selfmade. Ik zie wel wat op mijn pad komt. Als ik terug kijk naar wat ik in een halfjaar al jaar heb bereikt en dat ik dat allemaal zelf heb gedaan ben ik al tevreden. Lef, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en veel schijt is dan ook zeker een pre. Je leeft maar 1 keer, maak er dan ook wat van en doe waar jij je goed bij voelt.' Aldus, Jill haar woorden.

Sinds kort doet Jill ook aan dansen en is ze candygirl in clubs zoals The Sand en Little Buddha. Dit doet ze voor het event Dirty In Demand, het hiphop/r&b -feest van DJ Graphix en Rotjoch (101tv/101barz). Ook is ze bezig om te kijken hoe acteren is, Jill heeft afgelopen maand Mei audities gedaan bij Net5 en ze is door! Ook heeft ze zich ingeschreven bij het castingbureau Kemna Casting Amsterdam voor toneel, films en soaps. 'Je moet van alles eigenlijk een beetje proberen, en kijken wat jij het leukst vind en waar jij het beste in bent. Nooit geschoten is altijd mis!' En zo is het maar net.

Een paar van de clips waarin Jill Manuputty te zien is zijn:

Teddo Juice -Ik Ben Ready ft.Lexxxus
Keizer, Bollebof, JPB - Swag Out
Mellamell, Matarr, Rocks, Kalibwoy, Hydroboyz - Wasted remix
Chillouh, Naffer, Sjaak, Mocromaniac - In m'n space
Frits Bricks - Money 'n Coke

















Tags: jillmanuputtyslodderpoesisreflexmodelofthemonth


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact