Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
I Am Aisha dropt single Rebel (Wereld Video Premiere)  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


08.01.2013

Vandaag verschijnt 'Rebel', de nieuwe single en video van I Am Aisha. Van haar moeder Jetty Weels, van de beroemde Nederlandse r&b groep Mai Tai uit de jaren '80, kreeg ze als kind muziek met de paplepel ingegoten.

Zangeres I Am Aisha verzekerde zich in de afgelopen jaren van een stevige positie in de 'urban' scene door diverse singles, videoclips en een EP uit te brengen. I Am Aisha was zodoende te zien in programma’s als Zo Raymann én ze maakte vast terugkerend onderdeel uit van Z@PP Live. De sterke, onafhankelijke dame liet in 2012 het grote publiek kennis met haar maken nadat zij haar single 'Stop' uitbracht en het refrein verzorgde van de clubhit 'Herrie in me oor' (met rapper Jebroer).

Laatstgenoemde release werd genomineerd voor State Awards 'beste single' en 'beste videoclip'. De videoclip bij het nummer werd meer dan een half miljoen keer bekeken en de zangeres maakte haar opwachting op festivals als Solar en de uitverkochte clubtournee van Mr Polska & Nouveau Riche. Dit bleef de media niet onopgemerkt en I Am Aisha was zodoende te zien in programma’s als Zo Raymann en ze maakte vast terugkerend onderdeel uit van Z@PP Live.

Op dit moment werkt I Am Aisha aan een nieuwe plaat met producers als Reverse, Soulsearchin en Boaz van de Beatz. In de single 'Rebel' zingt zij het niet altijd even nauw te nemen met geldende regels en verwachtingen. Daar waar ze veelal als R&B artiest wordt betiteld, laat Aisha op een uptempo, door overstuurde synths doorspekte productie van Boaz van de Beatz horen dat zij binnen meer genres prima uit de voeten kan.

'Rebel' is de eerste single van I Am Aisha’s later dit jaar te verschijnen release. Op vrijdag 11 januari verzorgt de extravagante zangeres om 23.50 uur een optreden in De Graansilo tijdens Eurosonic Noorderslag waarin zij voor het eerst haar nieuwe werk ten gehore zal brengen.

Check de wereld video premiere hier:









Tags: Iamaishadroptsinglerebelwereldvideopremierer&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact