Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Ace Hood vanavond live in The Sand Amsterdam  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


25.01.2013

Ace Hood vanavond live in The Sand Amsterdam! De Nederlandse Hiphop/R&B scene maakt zich klaar voor een nieuw groots event genaamd: The Venture. Op vrijdag 25 januari 2013 is de kick-off in evenementenlocatie The Sand te Amsterdam. Naast Nederlandse dj’s Flava, Kid Q, Nicky Fouquet, Franck, I.T.L. en Nicky Bizzle is er een energievol optreden van de Amerikaanse rapper Ace Hood van Lil’ Wayne’s label YMCMB.

De laatste jaren heeft de Hiphop en R&B scene zich ontwikkeld in een divers aanbod van muziekstijlen en een vaste plek gekregen in het dagelijks leven. The Venture verrijkt de Nederlandse party scene door deze lifestyle uit te vergroten met dit evenement door de bekendste Amerikaanse Hiphop en R&B artiesten te mixen met Nederlands beste dj’s. Vanavond zal de kick-off plaatsvinden in The Sand Amsterdam met live on stage: Ace Hood.

Antoine McColister beter bekend als Ace Hood groeit op in de Amerikaanse staat Florida waar hij in 2007 de bekende DJ Khaled tegen het lijf loopt en in gesprek raakt over samenwerkingen bij het We The Best label van DJ Khaled. Na het tekenen van een contract bij We The Best / Def Jam Recordings brengt de rapper sinds 2008 maar liefst 3 studio albums en 12 mixtapes uit, op deze albums ontstaan bekende singles als: 'Hustle Hard', 'Cash Flow' en 'We On'.

In het begin van 2012 tekent de rapper bij het bekende label YMCMB wat mede-opgericht is door de Amerikaanse rapper Lil’ Wayne. Op dit label zal Ace Hood nieuwe vierde album en nieuwe mixtapes uitbrengen. De muzikale sfeer voor deze kick-off zal naast Ace Hood bepaald worden door Hiphop en Eclectic dj’s Flava, Kid Q, Nicky Fouquet Franck, I.T.L. en Nicky Bizzle. The Mastera of Ceremony zijn deze avond Qbah en 4SHOBANGERS.

Mis het niet vanavond Ace Hood live in The Sand Amsterdam! Er zijn nog kaarten aan de deur verkrijgbaar.



Meer over Ace Hood:
08/02/2013 Ace Hood dropt video voor Bugatti ft.Rick Ross en Future







Tags: acehoodvanavondliveinthesandamsterdamr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact