Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
PP2G (Party Peeps 2000.Com) stopt ermee vanaf 30 januari  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


25.01.2013

Social media en entertainment site PP2G stopt per 30-01-2013 definitief. Dit houd in dat alle PP2G websites, te weten www.PP2G.com, www.PP2G.tv en PP2G Web Mag http://webmag.pp2g.com), vanaf die datum niet meer online bereikbaar zullen zijn.

PP2G ook wel bekend als PartyPeeps2000.com ging op 1 oktober 2001 online en maakte een enorme groei door. PP2G begon als een van de eerste party websites van Nederland, maar groeide uit tot een van de grootste community websites van Nederland, met als hoogtepunt in 2006 een notering op Alexa.com als de 6e website van Nederland met meer dan 1,2 miljoen unieke bezoekers.

PP2G was niet alleen een website, maar vertegenwoordigde vooral ook een lifestyle en dan met name eentje met een sterke affiniteit op het gebied van de R&B, Hiphop en Reggae muziekstroming.
Zo bracht PP2G als eerste het nieuws omtrent de R&B, Hiphop en Reggae artiesten van zowel de eigen bodem als over onze landsgrenzen. En zorgde de zeer uitgebreide uitgaansagenda ervoor dat jongeren ook buiten hun eigen stad uit gingen, op zoek naar de heetste feesten.

De online behoeften van onze bezoekers veranderden en wij hebben getracht met de lancering van nieuwe functionaliteiten en complete redesigns altijd mee te gaan met de trends.
Door de stormachtige opkomst van eerst Hyves, die momenteel ook te kampen heeft met een enorme daling qua bezoekers, en nu Facebook was het voor ons als klein Team niet meer mogelijk te concureren met dergelijke partijen.
Het afgelopen jaar heeft PP2G een stabiele bezoekersaantal weten te realiseren van meer dan 240.000 unieke bezoekers per maand, maar bleef de omzetgroei jammer genoeg achterwege. Na lang wikken en wegen hebben de oprichters daarom besloten geheel te stoppen met PP2G en zich te richten op nieuwe uitdagingen.

Met het offline gaan van PP2G eindigd voor miljoenen Nederlanders ook een tijdperk. Wij hebben door de jaren heen talloze geboortekaarten, huwelijksuitnodigingen, bedankbrieven en mails mogen ontvangen van dankbare PP2G members en bezoekers omdat zij op PP2G vonden waarnaar zij op zoek waren. Wij zijn er trots op dat wij nu meer dan 12 jaar deel hebben mogen uitmaken en leiding hebben kunnen geven aan een team van gemotiveerde jongeren, waarvoor PP2G een manier van leven was.

Maar aan alles komt klaarblijkelijk een eind, en dus ook aan de life style communitie PP2G.
PP2G dankt,alle leden, bezoekers, moderators, partners en klanten voor hun steun en het genoten vertrouwen.

Voor de echte die hard PP2G leden en bezoekers:
Er bestaat echt een leven na PP2G, zowel offline als online.







Tags: pp2gpartypeeps2000stopermeeper30012013


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact