Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Mister Polska doet het in de wildernis  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


30.01.2013

Mr.Polska zijn eigen party concept onder de titel Mr.Polska Wildernis was al bij de introductie een groot succes met een uitverkochte Patronaat in Haarlem. Inmiddels heeft de Pools-Nederlandse rapper besloten de Wildernis avonden vaker te gaan organiseren en heeft hij voor de eerst volgende editie de Amerikaanse Mad Decent artiest 'RiFF RAFF' naar Nederland gehaald. Mr. Polska Wildernis zal plaats vinden in de Hedon in Zwolle op 2 maart en in de Melkweg in Amsterdam op 3 maart. Het is de eerste keer dat RiFF RAFF in Nederland zal optreden.

Mr.Polska: 'Ik wil graag de nieuwste muziek en muziek die ik zelf luister bij mijn fans brengen. Toen Diplo me tipte over RiFF RAFF had ik direct het gevoel dat zijn muziek ook in Nederland aan zou kunnen slaan en wilde ik hem introduceren in Nederland via de Wildernis feesten. Ik vind het keihard wat hij doet en ben ontzettend blij dat we op deze manier Mr. Polska Wildernis door kunnen zetten.'

Naast RiFF RAFF zal Mr.Polska zelf ook optreden en zal ook Boaz van de Beatz een eigen set draaien. De line-up wordt verder opgevuld met special guests. Op 2 maart zal in de Hedon in Zwolle rapper Sjaak een optreden verzorgen. In de Melkweg in Amsterdam zullen op 3 maart de Hydroboyz Hindabuilding zijn.

Over RiFF RAFF

De in Houston, Texas geboren rapper RiFF RAFF, a.k.a. Jody Highroller is een fenomeen op het internet. Met een kleine 500.000 volgers op twitter maakt de excentrieke rapper snel naam en kan het publiek niet meer om hem heen. In 2012 tekende RiFF RAFF een platencontract bij Madd Decent, het label van superster Diplo. RiFF RAFF’s solo album zal in 2013 verschijnen en zal onder meer collabo’s bevatten met Wiz Khalifa, Mac Miller en Action Bronson.

Over Mr.Polska
Mr.Polska brak in 2012 door onder het label Nouveau Riche Music en maakte vooral in het live-circuit naam als de kleine Poolse man die in Nederland samen met zijn producer Boaz v/d Beatz rap naar een nieuw level heeft gebracht door hip hop samen te laten smelten met elektronische dance muziek. Mr. Polska gaf één van de succesvolste shows op Noorderslag dit jaar en heeft op dit moment een hit met het nummer Hausa Wausa.



Meer over Mr.Polska:
02/11/2012 Mr.Polska dropt video voor single Hausa Wausa







Tags: mr.polskadoethetindewildernis


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact