Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Bella Rose (Soraya) is Reflex Model Of The Month november  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


01.02.2013

Bella Rose is deze maand november Reflex FM Model Of The Month. Bella Rose is een commercieel fotomodel ,figurant en opkomend artiest en songwriter. De naam Bella Rose staat vooral voor creativiteit , schoonheid en het creeeren van het onzichtbare naar het zichtbare. Bella Rose is slechts haar artiestennaam want dit model haar echte naam is Soraya.

Soraya is 24 jaar jong woont in Amsterdam en haar afkomst is half Surinaams/Braziliaans gemixt met Duitse invloeden. Van jongs af aan wilde ze altijd al in de schijnwerpers staan, en zei ze op vijfjarige leeftijd tegen haar ouders ik zal later wereldberoemd zangeres en fotomodel worden.
Vanaf eind 2011/begin 2012 werd dit realiteit en begon het balletje eindelijk te rollen. Er kwamen heel veel opdrachten voor modellenwerk, en werk als videoclip model, (Video Vixen) en daarnaast begon ze ook nog eens een zang carriere. Nu is ze dus hart op weg de uitspraak die ze deed als vijfjarige ook letterlijk waar te gaan maken.

Bella Rose maakt ook muziek en heeft meerdere singles staan op YouTube genaamd 'Gi Yu' , 'Stylicoon' , '1001 Romantische Nachten' en een voorproefje van haar aankomende zouk single 'Jij Hoort Bij Mij'.

Meerdere malen heeft ze in de populaire soap 'Goede Tijden Slechte Tijden' gefigureerd, in verschillende videoclips van bekende artiesten gespeeld (o.a. La Rouge,Kleine Viezerik en Frits Brickz) en heeft ze ook als model verscheidene fotoshoots gedaan voor diverse opdrachtgevers.De laatste was een fashion shoot voor online kledingwinkel Hiphopstreetwear.nl die 1 mei 2013 open gaat.

In Augustus 2012 deed ze mee aan haar allereerste internationale zangtalentenjacht. Dit heeft er voor gezorgd dat Bella Rose in Juli 2013 Finaliste is van World Championship of performing Arts in Los Angeles, Hollywood en Nederland vertegenwoordigt als zangtalent!!

Zelf zegt ze: " met deze talentenjacht in Hollywood hoop ik een internationale doorbraak te maken". 'Mijn grootste droom is om mijn creativiteit aan de wereld te laten zien, het innerlijke kind in mij wil zich uitdrukken. Niets meer en niets minder'.

Dit jaar is Bella Rose ook gekozen kandidaat voor de Missverkiezing 'Queen of the Benelux' (schoonheidswedstrijd).We zullen nog heel veel van Bella Rose horen. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze artiest en dit supermodel check hier dan enkele pics:

Social MediaFacebook: Mooimeid Raya/OriginalBellaRose
Twitter: @BellaRose_Music

Meer over Bella Rose:
29/05/2013 Bella Rose dropt zouk-video Jij Hoort Bij Mij
25/12/2012 Bella Rose primeurt 1001 Romantische Nachten bij Reflex FMTags: bela rose soraya is reflex model of the mont februari 2013 supermodel video vixen


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact