Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Ali B en Yes-R maken Kinderparkpop compleet  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


08.04.2008

Het programma van Kinderparkpop 2008 is compleet. Rappers Ali B en Yes-R zijn als laatste toegevoegd aan de line-up voor het kinderevenement, dat op 28 juni wordt gehouden in Den Haag.

Eerder werd al bekend dat Ernst, Bobbie & De Rest, de meidengroep KUS en de voormalig Junior Songfestival winnaressen Lisa, Amy en Shelley hun opwachting zullen maken tijdens de tweede editie van het kinder popfestival. Ook de Band Krijgt Kinderen en Ome Willem zijn aanwezig op het Roggeveld in het Haagse Zuiderpark.

Naast een geweldige line-up voor kinderen, worden er ook diverse activiteiten georganiseerd, zoals knutselen, kindermodeshow, een springkussen en kinderkermis, pannenkoeken bakken en een heuze pseudo CSI exhibit met vingerafdrukken voor kinderen.

De eerste editie van Kinder Parkpop was een groot succes en het festival was binnen korte tijd uitverkocht. Dit jaar presenteert Kinder Parkpop een breder programma met meer artiesten dan vorig jaar. Naast het grote ronde podium voor de oudere kinderen, is er ook een extra podium voor de allerkleinste bezoekers. Dit jaar heeft Ome Willem een bijzondere boodschap die hij samen met alle kinderen aan de aanwezige ouders zal overbrengen.

Mede door de grotere opzet van Kinderparkpop worden er meer bezoekers verwacht. Er zijn dan ook aanzienlijk meer kaarten beschikbaar dan vorig jaar.







Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact