Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Kat Dahlia met Gangsta in twee weken 1 miljoen Youtube views  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


26.03.2013

Een gangsta maakt geen indruk op zangeres Kat Dahlia. De eerste video van deze snel opkomende zangeres werd in twee weken tijd al meer dan 1 miljoen keer bekeken op Youtube!

Dahlia werd opgevoed door haar in Cuba geboren ouders in Miami Beach Florida, en begon te zingen toen ze acht was, en met het schrijven van liedjes op haar vijftiende. Op haar achttiende verliet ze het huis en ging met haar gespaarde geld van haar baantje als serveerster naar New York. Daar ontmoette ze de liefde van haar leven die haar inspiratie gaf om door te gaan met haar muziek.

Ze besloot op geheel eigen kracht in eigen beheer een EP uit te brengen , en betaalde zelf haar eerste videoclip. In 2012 werd ze dankzij deze EP ontdekt door platenbaas Sylvia Rhone die haar een recorddeal gaf bij V.I.C onderdeel van Sony/Epic.

Eerste single van Kat Dahlia is het nummer 'Gangsta'. De in Miami geschoten video weerspiegelt de moeilijkheden van haar vroegere leven. De video die werd geregisseerd door Samantha Lecca heeft in twee weken tijd al meer dan 1 miljoen Youtube views behaald! Het is duidelijk dat Kat Dahlia de nieuwe r&b sensatie is, die het succes van gevestigde sterren als bijvoorbeeld Rihanna weleens zou gaan kunnen overtreffen.

Check hier de video van Gangsta:


http://youtu.be/trtdEg34eII



Meer over Kat Dahlia:
31/07/2013 Kat Dahlia op verjaardag opgepakt voor rijden onder invloed
20/05/2013 Kat Dahlia primeurt nieuwe hitsingle Fireman







Tags: katdahliametgangstaintweeweken1mijoenyoutubeviewr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact