Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Fans streden voor laatste tickets Beyonce  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


21.04.2013

Door het hele land, streden vandaag vele tientallen Beyonce fans tegen elkaar voor de allerlaatste concertkaarten van de populaire popster. Zij wonnen tevens een 'Meet & Greet' met Pepsi's opening act Eva Simons. Fans werden via Facebook opgeroepen met hun actiedoppen naar de stops van de Pepsi tourbus in Eindhoven, Zwolle of Amsterdam te komen. Hier gaf Dennis Weening de battelende teams opdracht om in no-time het vetste instantfeest te organiseren. Door met hun actiedoppen te bieden op feestattributen als rookmachines, zwaailichten, een paaldansact en vele accessoires, won het team met de meeste feestgangers de felbegeerde concertkaarten.

In Eindhoven, Zwolle en Amsterdam bemachtigden de duo's Rebecca Plesca en Mischa Arts, Julia Kuiper en Marjanna Bootsma en Charlene Chua en Devenney Soffer de concertkaarten door de vetste pop-up party te organiseren. Met hun 'Live for Now' instelling verzamelden zij binnen tien minuten de meerderheid van de spontane feestgangers ter plaatse. Onder leiding van Dennis Weening improviseerden fans onder aanmoediging van andere Beyoncι fans erop los. Lef en spontaniteit waren de sleutelwoorden tot succes.

"Als echte fans hebben we iedereen op staat aangesproken om zoveel mogelijk Pepsi doppen te verzamelen voor de battle van vandaag. Het feest ging helemaal los. Vooral toen we onze Beyonce 'dance moves' aan het publiek lieten zien," aldus de twee winnaressen uit Amsterdam.

Waar is dat feestje?
Vanaf het dak van de zwarte tourbus gaf Dennis Weening uitleg over de spelregels. "Waar is dat feestje?" luidde de opdracht van de presentator van onder andere het dansprogramma 'So You Think You Can Dance'. De beslissende inzet in Amsterdam waren de danskwaliteiten van de winnaressen. Dit trok de aanwezige toeschouwers letterlijk over de streep. Dennis Weening: "Echt te gek om te zien hoe de fans volledig gaan voor deze kaarten! Ze gingen helemaal los op hun eigen feestje. Ze maakten superslim gebruik van hun Pepsi actiedoppen, waarmee ze de party gadgets van mij konden kopen. Die maakten echt het verschil in de strijd!"

Naast het winnende duo in de battle, was het koppel met de meeste actiedoppen sowieso verzekerd van een plek in de Pepsi tourbus. Binnen een uur was de strijd gestreden en vertrok de tourbus met de winnende teams vanaf het Stadionplein in Amsterdam met het feestende publiek richting de Ziggo Dome.

Beyonce geeft vanavond om 20.00 haar eerste concert in Ziggo Dome Amsterdam. Ook morgenavond geeft ze een concert in een uitverkochte Ziggo Dome.



Meer over Beyonce:
26/03/2018 Er zijn nog kaarten voor tweede concert Beyonce en Jay-Z
08/11/2016 Beyonce lanceert nieuwe single en clip Daddy Lessons
15/07/2016 Beyonce in privejet onderweg naar Amsterdam Schiphol
01/04/2016 Beyonce lanceert haar eigen sportkledinglijn
08/02/2016 Beyonce komt 16 juli naar de Amsterdam Arena
08/02/2016 Beyonce stuurt Coldplay naar huis tijdens de Super Bowl
28/01/2016 Beyonce schiet stunts voor nieuwe video in Los Angeles
07/10/2015 Beyonce en Jay Z verhuizen naar landhuis van 45 miljoen dollar
10/09/2015 Beyonce en Jay-Z moeten gedwongen hun huis uit
09/08/2015 Beyonce gaat in de tattoos
07/01/2015 Beyonce en Jay-Z veroorzaken ophef met vakantiefoto Thailand
30/11/2014 Beyonce laat het nieuwe videoclips regenen







Tags: fans • streden • voor.laatste • tickets • beyomce • r&b • rap • hiphop •


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact