Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win vrijkaarten voor Lovebirds 31 mei Melkweg Amsterdam  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


21.05.2013

De succesvolle Rotterdamse dansnacht 'Lovebirds' komt vrijdag 31 mei voor het eerst naar Amsterdam! Clubnight Lovebirds zal op die datum de Amsterdamse Melkweg laten schudden op haar grondvesten.

Na een jaar lang succesvolle edities in Rotterdam, waaronder een speciale editie met de wereldwijd gerenommeerde DJ Spinna (US) werd het hoog tijd om de vleugels uit te slaan en Amsterdam kennis te laten maken met deze warme mix van soul, funk, hiphop, jazz, boogie, disco en house, oftewel zwarte muziek op haar best.

De nacht wordt georganiseerd door DJ D-Rok en is een groot succes in het Rotterdamse jazzpodium BIRD, waar het in de zomer van 2012 van start is gegaan en steevast is uitverkocht.

Geboren en getogen Amsterdammer D-Rok begon op zijn vijftiende met draaien na vele jaren gedrumd te hebben. Aangemoedigd door Nederlandse hiphop pioniers staat D-Rok garant voor 'straatwaarde', maar ook voor diepe kennis van de historie van elke plaat. Hij is o.a. bekend als DJ van Caro Emerald, als resident DJ bij Wicked Jazz Sounds en de populairste donderdagavond in Amsterdam; Zwarte Koffie in Club Up.

Ter gelegenheid van de eerste editie in Amsterdam brengt DJ D-Rok niemand minder dan Simbad (UK) met zich mee. Simbad is vooral bekend van zijn releases op Brownswood Recordings (het indie-label van BBC Radio host Gilles Peterson) en zijn samenwerkingen met diverse grootheden uit de dance-scene zoals Phil Asher en Karizma. Zijn stijl valt te typeren als een combinatie van retro soul, house en hiphop. Breng vrijdag 31 mei je beste moves and show some love! Zorg dat je erbij bent tijdens de eerste Amsterdamse editie van Love Birds!

Party: Lovebirds
Date: Vrijdag 31 Mei
Place: Melkweg Amsterdam
Leeftijd: 18+
Dresscode: Geen
Tickets: 10 euro aan de deur

WIN VRIJKAARTEN!

SMS: Reflex spatie Lovebirds, je naam en achternaam plus naam en achternaam van met wie je wil gaan naar 7733



Meer over Lovebirds:
08/11/2013 Win vrijkaarten voor Lovebirds 15 november Melkweg Amsterdam







Tags: winvrijkaartenvoorlovebirds31meimelkwegamsterdamr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact