Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Willow Smith shockeert met video Summer Fling  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


11.07.2013

Willow Smith heeft haar nieuwe single en video 'Summer Fling' uitgebracht. De dochter van Will Smith mag dan nog maar 12 jaar oud zijn, toch heeft ze al enkele singles op haar naam staan. Haar nieuwste creatie 'Summer Fling' is bij veel Amerikanen, maar ook bij veel fans in het verkeerde keelgat geschoten. 'Zingen over een vakantieflirt, ben je daar nog niet iets te jong voor?', is het commentaar van velen.

In de clip passeren schaars geklede jonge meiden de revue. Veel van de meiden hebben tattoos. Willow zelf showt haar stoere tongpiercing, niet meteen het meest voor de hand liggende decoratiestuk op die leeftijd. En dan is er nog haar vriendje, die toch minstens 10 jaar ouder lijkt dan zijzelf.

Op Twitter zien de tegenstanders Willow dan ook als een slecht voorbeeld voor de jeugd. 'Haar fans zijn meestal heel jong en die zouden het gedrag van hun idool durven kopiëren', klinkt het.
In het nummer zingt de 12 jarige Willow over haar vakantie neukertje: Just a couple of nights but we do it anyway, do it anyway, only for the summer but we do it anyway

Grappige reacties zijn er ook. Zo Twitterde iemand:"Willow Smith is 12, has a tongue ring, half her head shaved, and is bisexual. She needs to go live with her Aunty and Uncle in Bel Air". De vader van Willow, acteur Will Smith, en haar moeder Jada Pinkett onthouden zich van ieder commentaar.

Check de video hier het eerst:










Tags: willowsmithshockeertvelemetvideo.summerfling


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact