Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Kwaku Zomer Festival vandaag van start gegaan  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


14.07.2013

Het Kwaku Zomer festival is vandaag van start gegaan in het zonovergoten Bijlmerpark in Amsterdam. Van 13 juli tot 4 augustus is het Bijmerpark het domein van Kwaku Zomer Festival. Na alle negatieve geluiden van voorgaande jaren rond het festival was er op de eerste dag van het festival geen enkele wanklank te horen, de sfeer was optimaal. Ook mede dankzij het mooi weer, en de verwachtingen voor komende periode zijn alleen maar beter. Het beloofd een extreem hete editie van Kwaku 2013 te gaan worden!

Ook voor muziek zit je goed op Kwaku, Het Kwaku Jongereneiland is het domein van Tha Block, waar op een groot podium veel bekende artiesten optreden zoals, Lange Frans, Zanillya, Kalibwoy, K-Liber, Jay Jay,Green Gang, K-Liber, Jayh, Sloddervosgang en meer.
Ook draaien de beste dj’s zoals: Waxfiend, Dj Cream, DJ Emir,DJ Dahlila

De lekkerste billen zullen schudden tijdens de Twerk Contest, en MAFB gaat op zoek naar de mooiste vrouwen tijdens The Block Model Contest. Kan jij zelf ook rappen of zingen dan krijg je de kans je skillz te tonen aan een live publiek tijdens de 'Talent Hour'.

En natuurlijk op Kwaku Zomer Festival het lekkerste eten, en de lekkerste tropische cocktails. Je zit goed op Kwaku Zomerfestival, van 12 juli tot 4 augustus in het Bijlmerpark in Amsterdam. Enige verschil met het oude Kwakoe, nu Kwaku festival is dat men een kleine entree prijs vraagt van €2,50.









Tags: kwakuzomerfestivalvandaagvanstartgegaanthablockbijlmerparkamsterdam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact